Dansen met Viri 4+

Krokus Kabaal

Een les vol dans en plezier! Door middel van spel, interactie en verschillende soorten muziek hopen we de kinderen de beginselen van het dansen bij te brengen. Uiteraard gaat het hierbij vooral om plezier hebben in het dansen.

Een doel van deze lessen is dan om zelfvertrouwen op te bouwen en te stimuleren door middel van sociale contacten en ritmische activiteiten. Door vrij bewegen en spelen worden kinderen zich bewust van hun lichaam, ruimte en emoties en ontwikkelen ze hun coördinatie en muzikaliteit. Laat je horen door veel te dansen en laat zien wie je bent.

De kinderen mogen aan wat ze willen: een legginkje met shirt of een jurk oid. Als ze zich er maar prettig in voelen.

Viri Hernandez maakte op vroege leeftijd kennis met klassiek ballet. Op tienjarige leeftijd werd ze toegelaten op de Nationale Balletacademie in Mexico-staat en in 2003 kwam ze naar Nederland om haar studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag af te ronden. Na haar studies heeft ze gewerkt als balletdanseres en dansdocent bij verschillende balletgezelschappen in Mexico, Polen, Denemarken en Nederland. Naast danslessen geeft zij ook yoga, kinderyoga, pilates en balletbarre workout.

Belangrijk bij het kopen van een kaartje voor een workshop: Je hoeft alleen een kaartje te kopen voor het deelnemende kind. Tijdens de workshop kunnen ouders/begeleiders terecht in ons gezellige café.