Dakota’s Kids Club Film

DAKOTA’S KIDS FILM CLUB
Deze zomervakantie kun je weer aan de slag in Dakota’s Kids Film Club. Knutsel mee met de tofste film club van Escamp en op vertoon van je filmkaartje is toegang tot de Kids Film Club gratis. Er zijn beperkt plekken dus zorg dat je op tijd reserveert!

Woensdag 29 & donderdag 30 juli | 15.15 uur
Op woensdag 29 en donderdag 30 juli staat vanaf 15.15 uur de knutseltafel weer klaar. Na afloop van de film Onward, kun jij in de Kids Film Club jouw eigen toverstaf knutselen! Laat je inspireren door deze gave film en bedenk jouw eigen superkracht en tover een mooie toverstaf tevoorschijn. Wij zorgen voor de materialen (papier, lijm, scharen, glitters, verf enz.), breng jij jouw super power mee?
Reserveer wel vooraf een filmkaartje zodat je zeker bent van een plekje voor de film & de Kids Film Club.

Onward – Pixar/Disney

Voor de allerkleinsten hebben we een Vogelspeurtocht. Zie hoe alle vogeltjes zingen, fluiten en fladderen en wordt na de film zelf vogel-speurneus! Ontdek welke vogels er allemaal in jouw tuin, straat en buurt rondfladderen en kruis ze af op de speurtocht. Om de vogels goed te kunnen zien krijg je van ons een echte Dakota verrekijker bij de speurtocht. De speurneus pakketjes zijn na de film op vertoon van het filmkaartje af te halen bij de balie (1 pakketje per filmkaartje).


DAKOTA’S KIDS FILM CLUB XL – OOK VAN JOU BUITENBIOSCOOP
Het is weer tijd voor de grootste openlucht bioscoop van Escamp! Op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus keert ook Dakota’s Kids Film Club XL weer terug op het plein. Bekijk hieronder het programma.

Vrijdag 31 juli | 13.00 uur
Om 13.00 uur staat de Kids Film Club in het teken van de eerste supergave film van ons festival! Deze film gaat over een familie vol superhelden, die in geheime missies de wereld proberen te redden. Welke titel het is laten we nog even geheim, kom het zelf ontdekken! Maak voor de film de superheld in jezelf los en knutsel je eigen superhelden masker! Alle gemaskerde helden kunnen daarna deze gave film bekijken.
Reserveer wel vooraf een filmkaartje zodat je zeker bent van een plekje voor de film & de Kids Film Club XL.

Zaterdag 1 augustus | 14.45 uur
Na Paddington 2 staat de knutseltafel weer klaar voor Dakota’s Kidsclub XL. Laat je door de film inspireren en knutsel zelf je eigen beer, en trouwe metgezel in elkaar. Wij zorgen voor de materialen (papier, lijm, scharen, glitters, verf enz.).
Reserveer wel vooraf een filmkaartje zodat je zeker bent van een plekje voor de film & de Kids Film Club XL.

Paddington 2

Reserveren kan HIER of via kassa@theaterdakota.nl / 070 326 5509


LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop uw kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar u naartoe wilt.

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota