Crosby, Stills & Nash – Het verhaal en de muziek

Geert Vlietstra, Rob van Adrichem en Adrie Huissoon

Per toeval komen David Crosby, Stephen Stills en Graham Nash - drie jongens uit California, Florida en Engeland - elkaar tegen. Ofschoon ze nog maar half in de 20 zijn, zijn het gepokt en gemazzelde muzikanten.

Op een mooie dag begin september 1968 zingen ze voor het eerst samen in een huis in Laurel Canyon, het epicentrum van the Sound of the West Coast: eind mei 1969 komt hun eerst plaat uit waarvan er 2 miljoen verkocht worden, in augustus spelen ze met Neil Young op Woodstock. Als klap op de vuurpijl wordt het tweede album – Deja Vu - een van de grootste albums uit de pophistorie.

Dan valt de groep uit elkaar, maar hun muzikale nalatenschap is groot. Geert Vlietstra, Rob van Adrichem en Adrie Huissoon vertellen – tegen de achtergrond van een turbulente periode uit de recente Amerikaanse geschiedenis - het verhaal over Crosby, Stills en Nash en zingen hun nummers.

GRATIS DRANKJE

Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

CREDITS
Foto CSN het verhaal: Ingrid Vente @arttoconnect

 


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Za 10 Dec 20:15
    Normaal: €17,50
    Uitverkocht!