Comeback Kid / Try Out

Soundos

Haal je drankje voor aanvang af
We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje voor aanvang of bij inloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57. Als je dat wilt mag dit drankje mee de zaal in.

Korte pauze, Café ZUID 57 sluit na aanvang van de voorstelling
De pauze duurt dit keer korter dan je van ons gewend bent. Je hebt in de korte pauze wel even tijd om heen en weer naar het toilet te gaan, bijvoorbeeld. Ons Café ZUID 57 sluit namelijk zodra de voorstelling is begonnen. Helaas kun je dus na afloop geen drankje bij Dakota blijven drinken.


Soundos. You love her or you hate her. Maar een ding is zeker: ze laat niet met zich sollen. Comédienne Soundos El Ahmadi keert na het succes met voorstelling Niets te verliezen terug naar de theaters. Hoe de voorstelling heet? Comeback Kid.

En dat is ze. Soms valt ze, maar staat dan vervolgens weer zelfverzekerder op dan ervoor. Hard werken, kneiterhard werken en dan beter worden. En altijd met twee opgestoken middelvingers door het leven. Schijt hebben aan alles. Keihard, maar goudeerlijk. Dat is Soundos ten voeten uit.


CREDITS


ALGEMENE INFORMATIE
www.soundos.nl


GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is incl. een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Graag je ticket laten zien bij onze medewerkers.