CHMSX Stories

Theater van de Heelheid

Rauw pompend muziektheater over seks en drugs. Theater van de Heelheid verzamelde afgelopen jaren verhalen over het taboeonderwerp: chemsex - sex onder invloed van drugs. Deze eerlijke, spannende, mooie, eenzame en ook rauwe verhalen vormen samen: CHMSX Stories.

Acteurs uit drie verschillende generaties schakelen in deze mozaïekvertelling virtuoos tussen verhalen. Hitsig, heet, uitdagend, verlangend zijn we, maar ook eenzaam, verdrietig en bang. Deze voorstelling wisselt net zo edgy en grillig van sfeer als een avond chemsex zelf. Hilarisch apestoned en dan weer helemaal nuchter zijn we op zoek naar onszelf, elkaar en naar een beetje liefdevolle aandacht in deze snel veranderende wereld. Tussen alle verhalen door spijkeren we je ook even bij met een snelcursus CHMSX.

Hoewel CHMSX Stories LHBTQI+ georiënteerd is, is het onderwerp universeel. De zoektocht naar liefde herkennen we allemaal. Daarom is iedereen (18+) heel welkom. Na de voorstelling is er een nagesprek met een zorgmedewerker.
De hitvoorstelling van Pride 2021.
★★★★ in de Volkskrant

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

CREDITS
spel Kes Blans, Thomas de Bres, Manuel Groothuysen live muziek en compositie Marc Alberto tekst Thomas de Bres m.m.v. Kes Blans regie Thomas Schoots schrijfbegeleider Rob de Graaf drugsexpert Jellinek Willem van Aken techniek Rik van der Veen en Vincent Romijn uitvoerend producent Lotte Heeman campagnebeeld Burobraak PR Lonneke van Eden // Bureau TamTam scène fotografie Floyd Koster.