Camerettenfestival

Camerettenfestival

Cameretten is het oudste én grootste cabaretfestival van Nederland. Dit festival biedt een grote diversiteit op het gebied van komische acts. Van oneliners tot persoonlijke verhalen en van geëngageerde liedjes tot rauwe stand-upcomedy.

Cameretten is een wedstrijd. Uit alle aanmeldingen zijn circa 20 acts gekozen die het tegen elkaar opnemen tijdens de voorrondes in Den Haag. Een van deze voorrondes is bij Theater Dakota. Per avond spelen vijf cabaretiers een deel van hun programma. Na deze energieke avond worden er zes acts gekozen die doorstromen naar de halve finales. De finalisten van Cameretten worden traditiegetrouw de topcabaretiers van de toekomst. En die kun je tijdens deze avond bij Dakota al ontdekken!

LINE UP:
16 september:
-Raoel Fatehmohamed
-Davey Geernaert
-Selma Visscher
-Hidde van Gestel
-Yunus Aktas

17 september:
-Standje Graf
-Stephen Bell
-Marie-Cecile van der Sanden
-Dagmar Rijff
-Jules Keeris

Beide avonden zullen worden gepresenteerd door Marco Lopes. 

Eerdere winnaars van Cameretten zijn o.a.: Brigitte Kaandorp, Herman Finkers, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Daniel Arends, Jandino Asporaat,Ronald Goedemondt, René van Meurs, Patrick Laureij en nog meer.

Je kunt voor deze twee shows ook een combiticket kopen van €25,-, dan zie je wel tien cabaretiers. Dat is toch om te smullen! Koop hier je combiticket.

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.