Camerettenfestival Voorronde (1/2)

Cameretten

Cameretten is het oudste én grootste cabaretfestival van Nederland. Dit festival biedt een grote diversiteit op het gebied van komische acts. Van oneliners tot persoonlijke verhalen en van geëngageerde liedjes tot rauwe stand-upcomedy.

Cameretten is een wedstrijd. Uit alle aanmeldingen worden circa 20 acts gekozen die het tegen elkaar opnemen tijdens de voorrondes in Den Haag. Een van deze voorrondes is bij Theater Dakota. Per avond spelen meerdere cabaretiers een deel van hun programma. Na deze energieke avond worden de acts gekozen die doorstromen naar de halve finales. De finalisten van Cameretten worden traditiegetrouw de topcabaretiers van de toekomst. En die kun je tijdens deze avond bij Dakota al ontdekken!

Vorig jaar won Yunas Aktas. Eerdere winnaars van Cameretten zijn o.a.: Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Daniel Arends, Jandino Asporaat, Patrick Laureij en meer.

Bij Dakota kun je aanwezig zijn bij wel twee voorrondes: op 9 en 23 september. Hiervoor is ook een combiticket te koop. Voor slechts €25,- aanschouw jij beide voorrondes! Haal HIER je combiticket! 

LINE UP

Frank Schäfer
Els Degryse
Molly en Esmee
Christiaan Jelsma
Daveson Igantia

 

GRATIS DRANKJE

Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.