Buurmans Keukenparade 4+

De Betovering

Deze voorstelling is onderdeel van Dakota's Herfstfeest! Bekijk HIER het gehele programma.

Twee buurmannen een ode aan de kookkunst en openen ze onze ogen voor andere culturen en gebruiken. Ook het aspect duurzaamheid maakt deel uit van deze voorstelling: je moet immers goed voor de natuur zorgen om er de lekkerste ingrediënten uit te kunnen halen. De twee buurmannen leren dat smaken mogen verschillen maar ook dat er ongekende nieuwe smaken kunnen ontstaan door kruiden te mengen en open te staan voor een ander. Op geheel eigenwijze ontstaan de meest prachtige gerechten…!

Voor iedereen, groot en klein, die van eten houdt….


RANDPROGRAMMA KEUKENPARADE
Na afloop van de voorstelling is iedereen van harte welkom in Keuken Safari, een interactieve ervaringsruimte van plan d-. Activiteiten > Kids kunnen een eigen placemat ontwerpen. Of spelletjes als eetmemory spelen. Voor de jongste is er een voel- & ruikhoek en een eigen Speelkeuken. De 7+ kinderen kunnen terecht in het Kruidenparadijs waar zij een eigen betoverende kruidenmelange maken om direct te proeven of mee te nemen. Voor het echte danswerk kunnen kinderen in de Wereldkeuken danshoek terecht om hun dans skills te testen met de buurmannen dans tutorial.

Dit randprogramma Keuken Safari is Coronaproof.

LET OP: i.v.m. de maatregelen is het alleen mogelijk om voor 1 ouder en kind(eren, meerdere zijn wel toegestaan) een kaartje aan te schaffen.

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is de capaciteit van Theater & Filmhuis Dakota beperkt voor (jong)volwassenen per voorstelling. Voor kinderen t/m 12 jaar gelden echter andere regels. Zij kunnen wel naast elkaar en naast personen uit andere huishoudens zitten. Het is voor onze veiligheid en die van u dan ook belangrijk om te weten hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen er naar onze voorstellingen, films, workshops of andere activiteiten komen. We vragen u dan ook om bij het bestellen van de online tickets een onderscheid te maken tussen ‘Normaal’ tickets en tickets voor Kind t/m 12 ‘jaar’. De prijs blijft hetzelfde. We hopen op uw begrip.