BUITEN Aymar Torres

De Haagse artiest Aymar Torres is een mengelmoes van culturen: een Arubaanse vader en een Colombiaanse moeder, geboren en getogen op Aruba, met een liefde voor Latin muziek en in het bijzonder Braziliaanse bossa nova. Moeiteloos zingt het muzikale talenwonder in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en Papiaments. Een optreden van Aymar is als een reis door de Cariben en Latijns Amerika, met uitstapjes naar de Middellandse Zee.

In het 10e seizoen van The Voice of Holland bracht Aymar met zijn energieke 'blind audition' het publiek in extase. De juryleden Ali B, Lil' Kleine, Waylon en Anouk draaiden allemaal hun stoel. Tijdens zijn avontuur bij The Voice heeft Aymar laten zien een echte entertainer te zijn en zijn deelname gaf hem de kracht en motivatie om door te gaan met het werken aan zijn eigen nummers.

Inmiddels heeft Aymar Torres twee singles uitgebracht. Op 12 juni verscheen Mainta, Papiaments voor ochtend, over het wakker worden naast degene van wie je houdt. In april bracht hij debuutsingle E Porta uit, waarbij hij eveneens in het Papiaments zingt: "Alsof je klopt op de deur van mijn hart".


ALGEMENE INFORMATIE
www.
aymartorres.com


HAPJE ETEN?
Tijdens het Buitenpodium – Aymar Torres, serveert Café ZUID 57 twee heerlijke maaltijden:
- Paella met kip en merguez (halal, geen varken)
- Libanese falafel met salade en aioli (vega)

>>Reserveer nu via deze LINK
N.B. tijdens de events en filmvoorstellingen is het terras op het buitenterrein gesloten.


Het live(stream) programma van de maand juni en juli van Theater & Filmhuis Dakota is een samenwerking met de Gemeente Den HaagFonds voor Cultuurparticipatie en Fonds Podiumkunsten.