Tot het gaatje met Boesjans

Boesjans

De wereld staat in de fik, maar Boesjans geeft niet op. Met frisse moed, goede hoop en zin in het nieuwe jaar storten ze zich op het mooier, leuker en beter maken van de gehele planeet. In minder dan 1,5 uur wordt elke crisis opgelost, het patriarchaat vernietigd, het kapitalisme omver geworpen, het kabinet vervangen en het festivalseizoen ingehaald. Een mooiere wereld begint bij Boesjans! Gedoemd om te mislukken? Welnee! We gaan tot het gaatje en beyond!

Boesjans is een comedy-gezelschap bestaande uit spelers, schrijvers en een muzikant. Gewapend met pruiken, snorretjes en absurditeit brengt Boesjans dynamische voorstellingen met snelle sketches en hilarische liedjes waarin de wonderlijke gedragingen der mensheid op de hak worden genomen.


CREDITS
spelers: Boris van Bommel, Sofieke de Kater, Barry Emond & Anna Keuning
schrijvers: Eva Gouda, Renee Kapitein, Floor van Lissa & Lucas de Waard
eindregie: Anne van Rijn
muziek & liedteksten: Mattijs Verhallen & Maarten Ebbers
vormgeving: Anne Ammerlaan
techniek: Shirley Versteeg
foto: Floyd Koster


ALGEMENE INFORMATIE

www.boesjans.com/tothetgaatje


GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57.  Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje voor aanvang of bij inloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57. Als je dat wilt mag dit drankje mee de zaal in.