Belle en het Beest 2+

Krokus Kabaal

Deze voorstelling is onderdeel van het Krokus Kabaal festival 2020. Bekijk HIER het gehele programma.

Tante Jewel is zo’n typisch Antilliaanse tante met krulspelden en een onvervalst accent. Ze gooit Belle & het Beest in haar Caribische cocktailshaker en zal het aan alle dorstige toehoorders uitschenken. Wijnand Stomp duikt voor deze voorstelling in de huid van zijn flamboyante lievelingstante en verzorgt een hilarische en ontroerende Grimm-vertelling. Over de mooie, arrogante prins die door een vloek van de tovenares in een afschuwelijk beest wordt veranderd. ‘Ai no, mi pobre Dushi!’ Alleen als iemand verliefd wordt op de prins, kan de vloek worden verbroken. Maar dat moet dan wel gebeuren voor zijn 21ste verjaardag, voordat het laatste rozenblaadje van de roos van de tovenares zal vallen. Tante Jewel gooit al haar Antilliaanse charmes in de strijd om een verliefde prinses voor hem te zoeken.

Voorafgaand de voorstelling is het feest in Theater & Filmhuis Dakota. Lees hieronder meer informatie over de Opening van het Krokus Kabaal Festival en mis het niet!


PROGRAMMA OPENING KROKUS KABAAL

13.00 uur | Beestachtige Selfies | Gratis Toegang
Ga op de foto in onze berenkuil-foto booth of kom samen knutselen om je feestkleding helemaal af te maken: kleur, knip en versier jouw beestenmasker voor het gemaskerde ‘Belle en het FeestBeest Bal’

14.00 uur | ‘Belle en het Beest’ (2+) | €3
Over de mooie, arrogante prins die door een vloek van de tovenares in een afschuwelijk beest wordt veranderd.

14.45 | Belle en het FeestBeest Bal | Gratis Toegang
Na de voorstelling mogen de voetjes van de vloer. Tijd voor ‘Belle en het FeestBeest Bal! Alle prinsen en prinsessen (jij dus ook!) verschuilen zich achter hun zelfgemaakte beestenmasker. De dansvloer wordt uitgerold, Funky Fran kruipt achter de draaitafel en de feestbeesten worden warm onthaald.

Het wordt een voorjaarsvakantie vol met leuke  kindervoorstellingen, (gratis) workshops, films en heel veel gezelligheid. Je hoeft je dus niet te vervelen, want er is genoeg te doen en iedereen is welkom!