Angry Young Men

WAT WE DOEN

Floris van Delft maakt samen met rapper Winne een vlijmscherpe hiphop-voorstelling over jongens die opgroeien in een wereld waar ze hun plek niet kunnen vinden. Jongens die op straat hangen. Jongens die met stenen naar de politie gooien. Jongens die dromen van geld en aanzien, als het moet via de criminaliteit. In een spannende combinatie van rap en theater voeren twee jongens een aangrijpend gesprek met hun moeders. De ene jongen zit vast. De ander is dood. Samen proberen ze uit te vinden of hun levens anders hadden kunnen lopen. En wie had het dan anders moeten doen?

Bij dit project werken we intensief samen met jongeren die zelf hun plek in het leven ook nog niet of nog maar net hebben gevonden. Ze maken eigen korte solovoorstellingen, een podcastserie en (social)media content over hun perspectief. Of ze gaan aan de slag achter de schermen, bijvoorbeeld met kostuums of als productieassistent.

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

CREDITS
foto
Mark Engelen tekst Floris van Delft & Winne regie Floris van Delft regieassistent Boyd Grund spel Imanuelle Grives, Laurien van Rijswijk, Mees Hilhorst, Juan Zyad muziek Bnnyhunna (Benjamin Ankomah) lichtontwerp Jantje Geldof kostuumontwerp Sara Hakkenberg technische productie Remko van den Ende productieleider Kim Elderi