André het Astronautje 4+

SuperZondag

Hoe word je een goede astronaut? Moet je weten waar de planeten staan? En hoe kom je daar eigenlijk, in de ruimte?

In André het Astronautje onderzoekt een kleine jongen deze vragen vanachter zijn computer. Met behulp van het internet bereidt hij zich voor op zijn reis naar de maan. Hij zoekt en klikt en het ene na het andere pakket wordt bezorgd. Uit één doos haalt hij de aarde, uit een volgende de loeihete zon. Het zonnestelsel ontstaat

in vloeiende bewegingen, ondersteund door prachtige muziek. De jongen bouwt en repareert en reist met een zelfgebouwde raket naar de maan. Eenmaal op de maan gaat hij op onder- zoek en doet hij een bijzondere ontdekking.

Deze voorstelling is gebaseerd op het boek André het Astronautje, van Andre Kuipers.
In deze solovoorstelling, met o.a. de stem van André Kuipers, maken de kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze kwetsbare planeet.

CREDITS
gespeeld door klein amsterdam producties spel christian van eijkelenburg of charlotte ha of melle berendse regie albert klein kranenburg concept albert klein kranenburg en christian van eijkelenburg muziek daan van west voice-over andré kuipers decor gunilla andersson kostuum anita bossinade producent klein amsterdam producties illustraties paco vink, spaceplays bv met dank aan kickstart cultuurfonds


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 11 Dec 14:30
    Normaal: €8,00