Alles leuk en aardig 2+

VrolijkeVrijdag

Alles leuk en aardig gaat over elkaar beet- nemen. Over stiekeme trucjes, elkaar uitdagen, grenzen verkennen en over ‘genoeg is genoeg’. Geintjes uithalen bij degene die je liefhebt, is misschien wel het allerleukste. Maar wat nou als iemand je grapje niet zo leuk vindt?

Alles leuk en aardig is een vrolijke, aanstekelijke voorstelling over vriendschap voor iedereen die van een beetje (on)gein houdt.
Geïnspireerd door het boek Driehoek van Mac Barnett & Jon Klassen neemt Malou van Sluis de humor van jonge kinderen onder de loep.

Theaterkrant.nl over VaarWel ( ), een eerdere samenwerking van Malou van Sluis met Frederieke Vermeulen:

“[...] een fantasierijk theaterstuk dat met gemak en minimale middelen alle leef- tijden meeneemt in de magie van theater. [...] een fantasierijk schouwspel waarvan je niet wil dat het eindigt, maar waar je aan het einde blij bent dat je het niet hebt gemist.”

CREDITS
gespeeld door
malou van sluis producties concept regie malou van sluis eindregie frederieke vermeulen spel malou van sluis, yung-tuan ku en/of judith sleddens vormgeving udo thijssen co-producent vanaf2 producties co-producent garage tdi