• Vlog 6 – Rojbas vs. Rosh

  3 dagen geleden

  ROJBAS!

  Mijn naam is Rosh en Rojbaş betekent 'goedendag'. Ingewikkeld?

  Misschien, maar misschien ook niet, want onze Rosh heeft iets leuks te vertellen en laten zien: op vrijdag 25 & zaterdag 26 oktober vindt het Arab Film Festival voor de 1ste keer plaats in Theater & Filmhuis Dakota! Met mooie, ontroerende en grappige films uit het Midden-Oosten. Maar er zijn ook lekkere hapjes en prachtige muziek van Hannibal Saad met Maryana Golovchenko. En op vrijdag is het extra feest, want na de openingsfilm Sawah is er een afterparty met DJ MISHA! Zien we je ook? En vergeet je je dansschoenen niet?

  >>Bekijk hier het gehele filmprogramma, kaarten, prijzen en tijden: https://www.theaterdakota.nl/2019/10/02/arab-film-festival-in-dakota/

 • Vlog 5 – Den Haag mijn Lief

  4 weken geleden

  "Max Douw en ik verklaren onze liefde, ieder op onze eigen manier aan Den Haag...Max zingt erover en ik vertel erover." - Yvonne Keuls

  Onze vlogger Nandita was thuis op bezoek bij schrijfster Yvonne Keuls. Ze vertelt over Den Haag, de wonderlijke samenwerking en haar plezier in deze samenwerking. Binnenkort staat zij samen met Max Douw in 't theater met hun nieuwe voorstelling 'Den Haag mijn Lief', een ode aan de stad waar ze al meer dan 80 jaar heeft gewoond. Zie dit wonderlijke duo op zondag 29 september (14.30 uur) in Theater & Filmhuis Dakota!

  Kijk vooral het hele filmpje, want Yvonne vertelt ook over de leuke hoekjes van haar huis. Eentje daarvan staat op het Frederik Hendrikplein. Weet jij al over welke ze het heeft?

 • Vlog 4 – Op pad bij Ontmoetingscentrum Morgenstond

  3 maanden geleden

  Hallo allemaal!

  Ellen en ik waren weer op pad voor Theater Dakota en kwamen weer op een bijzondere plek terecht. We hebben afgelopen week zo heerlijk gegeten bij Ontmoetingscentrum Morgenstond.

  Kijk snel naar onze nieuwe vlog om te horen hoe het was! En vergeet niet; als jij ook nog een bijzonder verhaal te vertellen hebt te laten weten! Stuur een mailtje naar ellen@theaterdakota.nl zodat we contact met je op kunnen nemen.

  Tot snel weer!

 • Vlog 3 – Ontmoet Keet!

  4 maanden geleden

  Hallo allemaal, ik ben Keet! Theater & Filmhuis Dakota heeft mij gevraagd om op pad te gaan in Escamp om verhalen te verzamelen van bewoners uit dit stadsdeel. Met deze verhalen gaan ze bij Dakota aan de slag om een speciale voorstelling te maken voor de maand december. Dus dat ben ik aan het doen!

  Samen met Ellen van Dakota schuif ik graag aan tijdens het eten of voor een lekker (Haags) bakkie. Zo was ik afgelopen zondag bij Geloven in Moerwijk. Om jullie vast mee te laten genieten van alle bijzondere plekken waar ik kom zal ik komende tijd vast wat vloggen!

  Heb jij misschien ook nog een bijzonder verhaal te vertellen? Laat het vooral weten via ellen@theaterdakota.nl!

 • Vlog 2 – Maak Zooi Weer Mooi

  4 maanden geleden

  In de tweede vlog gaan wij op bezoek bij Orkest Morgenstond, die druk bezig zijn met hun muzikale voorstelling “Maak Zooi Weer Mooi!” Te zien op donderdag 27 & vrijdag 28 juni (19.15 uur) 2019 in Theater & Filmhuis Dakota!

  Onze collega Frandjescka a.k.a. DJ FunkyFran kreeg ze live te zien en horen. En ook mocht zij componist Tim Sabel een aantal vragen stellen over wat Zooi nou zo mooi Maakt?! Kortom, een muzikaal juweeltje die je niet wilt missen!

Lees meer