• Onmoet Elkaar Bij…

  Afgelopen vrijdagmiddag (8 november) was de tweede editie van ONMOET ELKAAR BIJ (65+). Wij delen een paar leuke kiekjes van deze gezellige middag waarin we samen met het Grijze Koppen Orkest allemaal swingende nummers hebben vertolkt en beluisterd. Daarnaast kregen we onverwachts bezoek van KEET die ons vertelde…
  Lees deze blog
 • Mededeling: Oma Greet Leet Night

  Helaas is Oma Greet tot einde van het jaar niet meer in de gelegenheid om naar Theater & Filmhuis Dakota te komen. Hierdoor zal de Oma Greet Leet Show in oktober en november geannuleerd worden.   Iedereen…
  Lees deze blog
 • Eerste ART KIDS CLUB is een feit!

  Vandaag was de 1ste ART KIDS CLUB in Theater & Filmhuis Dakota​! Wat een succes was ’t met jullie allemaal. En wat een gezelligheid was ’t in onze nieuwe ArtLabs! Juf Melissa van Art-S-Cool ging samen met de KIDS super hero dieren kleien na de film Huisdiergeheimen…
  Lees deze blog
 • Vlog 8 – Ontmoet Aïcha van Aishel Coöperatie!

  3 weken geleden

  Powervrouw Aïcha en mede-eigenaar van Aishel Coöperatie is onze special guest op het Arab Film Festival. Ze vertelt jou ook waarom jij moet komen naar het Arab Film Festival op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober. Kijk je mee?

  Over Aishel Coöperatie
  Wat gebeurt er als drie vrouwen met een eigen stichting de krachten bundelen en samenkomen? Dan krijg je een een heel mooi initiatief: Aishel Coöperatie! De naam is een combinatie van hun namen: Aïcha, Shanella en Ellen. Aïcha El Kadiri organiseerde vanuit ‘Anna’s Gedoe’ onder meer breiclubjes om vrouwen uit hun isolement te halen. Ook helpt ze hen om aan de slag te komen. Shanella Bridgewater deed vanuit haar eigen woonkamer hetzelfde met ‘Amazing Women’ en Ellen Kleijn richt zich vooral op ouderen. Met Aishel gooien ze alles op één hoop. Samen kunnen ze nóg meer doen: geïsoleerde vrouwen naar buiten krijgen, maaltijden verzorgen en ouderen helpen, bijvoorbeeld met de boodschappen.

  Meer informatie over Aishel Coöperatie vind je op: www.aishel.nl

 • Vlog 7 – Ayoub is in the house!

  3 weken geleden

  Onze gastvlogger Ayoub is hier kind aan huis bij ons en nam vandaag Dakota TV over tijdens Festival de Betovering. Kijk je ook mee?

  "Vloggen vind ik heel leuk, want dan kan ik aan de mensen thuis laten zien wat er allemaal is te doen" - Ayoub

  Ook gastvlogger worden voor Theater & Filmhuis Dakota? Stuur dan een e-mail naar nandita@theaterdakota!

 • Vlog 6 – Rojbas vs. Rosh

  4 weken geleden

  ROJBAS!

  Mijn naam is Rosh en Rojbaş betekent 'goedendag'. Ingewikkeld?

  Misschien, maar misschien ook niet, want onze Rosh heeft iets leuks te vertellen en laten zien: op vrijdag 25 & zaterdag 26 oktober vindt het Arab Film Festival voor de 1ste keer plaats in Theater & Filmhuis Dakota! Met mooie, ontroerende en grappige films uit het Midden-Oosten. Maar er zijn ook lekkere hapjes en prachtige muziek van Hannibal Saad met Maryana Golovchenko. En op vrijdag is het extra feest, want na de openingsfilm Sawah is er een afterparty met DJ MISHA! Zien we je ook? En vergeet je je dansschoenen niet?

  >>Bekijk hier het gehele filmprogramma, kaarten, prijzen en tijden: https://www.theaterdakota.nl/2019/10/02/arab-film-festival-in-dakota/

 • Vlog 5 – Den Haag mijn Lief

  2 maanden geleden

  "Max Douw en ik verklaren onze liefde, ieder op onze eigen manier aan Den Haag...Max zingt erover en ik vertel erover." - Yvonne Keuls

  Onze vlogger Nandita was thuis op bezoek bij schrijfster Yvonne Keuls. Ze vertelt over Den Haag, de wonderlijke samenwerking en haar plezier in deze samenwerking. Binnenkort staat zij samen met Max Douw in 't theater met hun nieuwe voorstelling 'Den Haag mijn Lief', een ode aan de stad waar ze al meer dan 80 jaar heeft gewoond. Zie dit wonderlijke duo op zondag 29 september (14.30 uur) in Theater & Filmhuis Dakota!

  Kijk vooral het hele filmpje, want Yvonne vertelt ook over de leuke hoekjes van haar huis. Eentje daarvan staat op het Frederik Hendrikplein. Weet jij al over welke ze het heeft?

 • Vlog 4 – Op pad bij Ontmoetingscentrum Morgenstond

  4 maanden geleden

  Hallo allemaal!

  Ellen en ik waren weer op pad voor Theater Dakota en kwamen weer op een bijzondere plek terecht. We hebben afgelopen week zo heerlijk gegeten bij Ontmoetingscentrum Morgenstond.

  Kijk snel naar onze nieuwe vlog om te horen hoe het was! En vergeet niet; als jij ook nog een bijzonder verhaal te vertellen hebt te laten weten! Stuur een mailtje naar ellen@theaterdakota.nl zodat we contact met je op kunnen nemen.

  Tot snel weer!

Lees meer