• Peuterdans: de Paaseditie!

  Op maandag 5 april (10.00 uur) is er een speciale Peuterdans Paaseditie op Zoom met juf Katelijn! Doe ook gezellig mee met je peuter en vier samen een Paas dansje vanuit huis. “Om de band tussen jou en je kleine spruit te versterken, is het heerlijk om samen te dansen,…
  Lees deze blog
 • De filmtips van Rob – wo 31 maart – vrij 2 april!

  Hunkeren! Dat doen we! Hunkeren naar vriendelijkheid van de medewerkers van Theater & Filmhuis Dakota! Hunkeren naar hun warme verwelkoming en begeleiding naar een prettig plaatsje in de filmzaal! Hunkeren naar een fenomenale film uit het rijke repertoire dat Dakota pleegt te bieden! Maar ja, het kan nog even niet.
  Lees deze blog
 • De filmtips van Rob!

  DAKOTA – ROB MET TIPS VOOR FILMS THUIS OP TV!“Corona. Covid-19. Bwêh. Het houdt ons geliefde filmtheater Dakota almaar gesloten. Nieuwe mooie en spannende films blijven op de plank liggen. Maar we geven de moed niet op! Eens komt de tijd dat we in Dakota weer gezellig in het…
  Lees deze blog
 • Vlog 18 – Team Dakota deelt Paastips!

  3 weken geleden

  Collega’s Vera en Nandita gingen aan de slag en delen twee lekkere Paastips 🐣

  CHEESY CHICKEN
  - 2 sneetjes brood
  - 2 plakjes kipfilet
  - 1 eetlepel pesto
  - 2 plakken kaas (oud/jong of Mozarella)
  PAASHAAS BROODJE
  - 2 sneetjes brood
  - plakje komkommer
  - plakje kaas
  - radijsje
  - peen
  - smeerkaas/roomkaas (niet in de video, maar ook heel lekker erbij)

  Namens Team Dakota wensen we jullie allemaal een VROLIJK PASEN! 💛

 • Een hart onder de riem 2.0 van directeur Maarten Bakker!

  3 weken geleden

  Lieve publiek,

  Mijn boekenkast is uit, al m’n kookboeken gekookt en Netflix is op!

  Wat heb ik zin om jullie allemaal weer te zien en te spreken. Met elkaar naar een film te kijken en met een drankje na te praten in Café ZUID57 over een mooie voorstelling.
  Het was een jaar geleden dat ik bij de voorstelling ‘Doet sneeuw pijn’ naast jullie zat, zij aan zij. De laatste voorstelling die ‘gewoon’ bij ons speelde.

  Wat hebben we gemerkt met elkaar dat plekken zoals Dakota zo belangrijk zijn voor de stad. Plekken waar je elkaar ontmoet, met elkaar naar andere werelden kan kijken en dromen kan waarmaken.

  Meer dan ooit voelen we de noodzaak van cultuur. Want cultuur is van iedereen. Dakota is van iedereen. Dakota is Ook van Jou! Het is een huis waar je even in een hoekje rustig kan zitten om over het leven na te denken. Het is een huis waar je zelf het podium kan pakken en je dromen waarheid kan laten worden. Het is een huis waar je een kopje koffie kan drinken met je buurman. Het is een huis waarin je veilig nieuwe dingen kan ontdekken. En dat is zo broodnodig nu, nieuwe dingen ontdekken na een jaar binnen zitten.

  Maar hoewel de deuren dicht zijn, blijven we er voor jou. Met tv-filmtips van onze filmkenner Rob Lubbersen op Facebook, vakantieactiviteiten op de website en geluksmomenten op Instagram! We zijn er volop.

  Heb jij iets gemaakt? Een lied, een schilderij en gedicht? Of heb je iets gezien wat je heeft geraakt en wil je dat delen? Doen! Wij horen namelijk graag van jou!

  Hou vol en hopelijk mogen de deuren snel weer op een kier en duurt het niet te lang meer voor we jullie allemaal weer zij aan zij mogen verwelkomen.

  Maarten Bakker
  Directeur Theater & Filmhuis Dakota

 • Peuterdans je ook mee?

  1 maand geleden

  Peuters en kleuters, juf Katelijn heeft weer een hele leuke lente dans voor jullie! Samen met Neydi (de dochter van de juf) gaan jullie lekker bewegen, springen in 't rond en vieren we samen dat het bijna lente wordt!

  Doen jullie ook gezellig mee?

 • Je bent niet alleen – Theater & Filmhuis Dakota #OokvanJou #OokNu

  1 maand geleden

  Lief publiek,

  Afgelopen week zijn wij de #OokvanJou campagne gestart om jullie een hart onder de riem te steken. Ondanks dat wij nog steeds gesloten zijn, denken we nog steeds aan jullie. Wat missen we jullie gezelligheid!

  Maar achter de schermen gaan we door en hopen we binnenkort met mooie (online) programma's te komen, voor jullie.

  Je bent niet alleen.

  Theater & Filmhuis Dakota
  #OokvanJou #OokNu

Lees meer