• Inleiding ‘Naar de film met Rob’ – ‘Adam’

  2 maanden geleden

  Deze 'Naar de film met Rob' was onderdeel van het Ook van Jou - Festival: Dakota Start met Jullie van Theater & Filmhuis Dakota.

  Wie kent onze filmkenner en filmfanaat Rob Lubbersen niet? Hij gaf jarenlang inleidingen bij de films die in Dakota werden vertoond en zal eens per maand een bijzondere tip uitlichten!

  Op vrijdag 4 september gaf Rob een inleiding over de ontroerende film Adam. Deze film was gratis te bezoeken tijdens ons Ook van Jou - Festival!

  Over Adam
  Adam is de eerste feature film van regisseur Maryam Touzani, die ook het script schreef. Op ingetogen wijze toont ze twee vrouwen die elkaar een toekomst bieden.

  Bekijk hier nogmaals de inleiding en zie de film in onze knusse filmzaal in Dakota!

 • Vlog 17 – Meet the DIY Zomerweek KIDS!

  2 maanden geleden

  Wat hebben we een ontzettende lol gehad met jullie! En wat gaaf om te zien hoe veel jullie hebben gedaan, gemaakt en ontdekt in Theater & Filmhuis Dakota tijdens de Zomerweek.

  Binnen en buiten knetterde het namelijk van de workshops en elke dag was er weer een creatief avontuur te beleven. Eén ding was zeker: de Zomerweek KIDS hebben het allemaal zelf gedaan of geDIYed!

  Ze maakten hun eigen superpower sieraad, deden slimme uitvindingen die het leven met de 1,5 meter regels toch leuk maken, dansten op lekkere beats, leerden rappen, vloggen en een ze konden ook nog 'es een lekker potje free-runnen én nog veel meer!

  Neem hier een kijkje en tot de volgende Zomerweek!

 • Vlog 16 – Team Tape tot uw dienst!

  5 maanden geleden

  De collega’s van Dakota zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen van de opening van ons theater & filmhuis. Naast een likje verf en wat onderhoudsklussen zijn deze kleurrijke strepen ook een feit. Collega en ster vlogger Nigel vertelt jullie daar meer over. Kijken jullie ook mee? ☺️

Lees meer