• Onze vrijwilliger Selma over de film ‘Wonder Park’.

  Onze vrijwilliger Selma schreef een stukje over de film ‘WonderPark’ die nog een laatste keer te zien is op woensdag 3 juli (15.00 uur) in Theater Dakota​. “Een uitje met je gezin? Dan is ‘Wonder Park’ wel een super leuke en fantasievolle tekenfilm. Met veel actie, humor, spanning en een…
  Lees deze blog
 • Dakota TV is LIVE!

  Welkom bij de kick-off van Dakota TV! Het gloednieuwe YouTube kanaal van Theater & Filmhuis Dakota. Op dit kanaal zullen verschillende vloggers hun vlogtalent laten zien en zullen we vloggen over wat je allemaal kan doen in en rondom ons theater en filmhuis in hartje Escamp. En geloof me,…
  Lees deze blog
 • Vlog 4 – Op pad bij Ontmoetingscentrum Morgenstond

  1 maand geleden

  Hallo allemaal!

  Ellen en ik waren weer op pad voor Theater Dakota en kwamen weer op een bijzondere plek terecht. We hebben afgelopen week zo heerlijk gegeten bij Ontmoetingscentrum Morgenstond.

  Kijk snel naar onze nieuwe vlog om te horen hoe het was! En vergeet niet; als jij ook nog een bijzonder verhaal te vertellen hebt te laten weten! Stuur een mailtje naar ellen@theaterdakota.nl zodat we contact met je op kunnen nemen.

  Tot snel weer!

 • Vlog 3 – Ontmoet Keet!

  1 maand geleden

  Hallo allemaal, ik ben Keet! Theater & Filmhuis Dakota heeft mij gevraagd om op pad te gaan in Escamp om verhalen te verzamelen van bewoners uit dit stadsdeel. Met deze verhalen gaan ze bij Dakota aan de slag om een speciale voorstelling te maken voor de maand december. Dus dat ben ik aan het doen!

  Samen met Ellen van Dakota schuif ik graag aan tijdens het eten of voor een lekker (Haags) bakkie. Zo was ik afgelopen zondag bij Geloven in Moerwijk. Om jullie vast mee te laten genieten van alle bijzondere plekken waar ik kom zal ik komende tijd vast wat vloggen!

  Heb jij misschien ook nog een bijzonder verhaal te vertellen? Laat het vooral weten via ellen@theaterdakota.nl!

 • Vlog 2 – Maak Zooi Weer Mooi

  2 maanden geleden

  In de tweede vlog gaan wij op bezoek bij Orkest Morgenstond, die druk bezig zijn met hun muzikale voorstelling “Maak Zooi Weer Mooi!” Te zien op donderdag 27 & vrijdag 28 juni (19.15 uur) in Theater Dakota!

  Onze collega Frandjescka a.k.a. DJ FunkyFran kreeg ze live te zien en horen. En ook mocht zij componist Tim Sabel een aantal vragen stellen over wat Zooi nou zo mooi Maakt?! Kortom, een muzikaal juweeltje die je niet wilt missen!

 • Vlog 1 – Een avontuurtje in Dakota!

  2 maanden geleden

  De 1ste Vlog van Dakota TV staat online! Onze vloggers: Margarita en Nandita laten je zien wat er allemaal gebeurt tijdens een avondje in Dakota. Ze nemen je mee backstage en vloggen met onze favoriete Hagenees, Sjaak Bral. Hij gaf een spannende voorstelling 'Sex met Sjaak' voor een uitverkocht theaterzaal. En wat een succes was dat! Maar ook de nieuwe collega Karin moest er aan geloven, en kwam op beeld. En onze lieve vrijwilligers Loes die was er ook. Samen met de andere bezoekers deelden zij hun hoogtepunten van de avond. Kortom, een explosie aan verhalen en nog veel meer in Vlog 1 van Dakota TV!

Lees meer