Wat maakt jou gelukkig – Bezoeker Annette van Ojen

Bezoeker Annette van Ojen deelde haar geluksmomentje met ons:
 
“Mijn geluksmomentje is wanneer ik op een mooie zonnige dag naar mijn volkstuin ga. Na wat gerommeld en nagelopen te hebben, zet ik de fluitketel met water op t stelletje. Ik snoei nog wat en hoor even later de fluitketel fluiten in mijn Zweedse blokhut. Van dat geluid wordt ik al blij, ik doe mijn handschoenen uit leg
de snoeischaar weg. Ik schenk het hete water op de koffiefilter, pak een stroopwafel uit het blikje en leg deze vervolgens op het dampende koffiekopje.
Dan nestel ik mezelf op één van de stoelen, sluit mijn ogen en geniet van de zon, terwijl de knijterharde stroopwafel warm wordt op mijn koffie.
 
Dat is mijn ultieme geluksmomentje!”
 
Met verzadigde tuingroet,
 
Annette van Ojen
 
>>Deel ook jouw geluksmomentjes met ons! Via nandita@theaterdakota.nl kunnen wij samen met jou anderen inspireren. Doe je mee?