Vacature Programmamaker Volwassenen en Senioren

Theater en Filmhuis Dakota is voor iedereen. We zijn een afspiegeling van de samenleving en bedienen diverse mensen in Escamp met ieder een eigen verhaal, ambitie, uitdaging en verlangen. Door ruimte te bieden aan deze diversiteit is Theater Dakota van betekenis voor al haar buurtbewoners. Door een verscheidenheid in culturele activiteiten, kunstuitingen, diverse werknemers en verschillende samenwerkingspartners zorgen we voor een toegankelijke, gastvrije organisatie waar iedereen zich gezien, gehoord en welkom voelt. Dakota maakt Escamp gelukkiger. Wil jij helpen Escamp gelukkiger te maken? We zijn op zoek naar een Programmamaker Volwassenen en Senioren

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de volwassen programmering en de speciale seniorenlijn die Dakota aan het ontwikkelen is. Als programma- maker volwassenen en senioren haal je de vraag naar programmering actief op in de wijken rondom Dakota en vormt samen met het hele programma team aanbod wat past bij de vragen uit de wijk.

Na samen met de directeur en het programmateam de programmering vast te hebben gesteld ga je de programmering realiseren. Je boekt de voorstellingen en zorgt naast de reguliere programmering voor pro- gramma’s waar senioren actief bij betrokken worden.

Samen met de programmamaker Jeugd/Jongeren ben je verantwoordelijk voor de filmprogrammering van Dakota.

Bekijk hier de vacature en reageer voor 15 april.

Reageren:

  • Informatie over deze vacature is in te winnen bij Maarten Bakker, maarten@theaterdakota.nl – 06-54983066
  • Reageren? Stuur voor 15 april een motivatie brief of video samen met de CV naar sollicitatie@theaterdakota.nl
  • De gesprekken zullen op 20 en 26 april plaatsvinden.