Stop De Tijd. Waarom we het leven soms op pauze zouden willen zetten.

Omdat we, zo af en toe, de tijd zouden willen bevriezen.  

Topmusici Margriet Sjoerdsma, Martin Fondse en de blazers van Het Balletorkest maken samen met dichteres Vrouwkje Tuinman en visual artist Udo Prinsen een epische collegevoorstelling over de wens om de wereld en de tijd naar onze hand te zetten.  Moeten we de race tegen de klok willen winnen?

‘Stop de tijd’ is een voorstelling met zes musici, één dichteres en een toneelbeeld met verrassend licht en projecties. De songs bewegen zich van klein en intiem naar groots, orkestraal en episch. Een combinatie van het alledaagse met het onwaarschijnlijke en absurde.

Op zondag 12 februari, om 14:30 speelt de voorstelling in Theater Dakota. Wees erbij! Tickets en meer informatie vind je via deze link.

Het geluk van een lege agenda. Het verlangen om, desnoods ingevroren, eeuwig mee te gaan. Jezelf tot museum maken. De angst voor gemis.
Kan er niet even iemand anders dood zijn dan die ene?

Recensies:
NRC 5 dec 2022: Ontroerend, hilarisch en eclectisch: ‘Vruchtbare kiemen tot voelen en nadenken: je wordt per seconde wijzer.’ ****

Volkskrant 6 dec 2022:Intiem theaterconcert waarin poëzie en muziek een verbond aangaan. […] Fris en vlot gespeeld en wars van een al te tuttige zondagmiddagsfeer.’

Theaterkrant 23 jan 2023: ‘Nuchtere woorden en klanken sorteren een lichte roes van melancholie’