Ook van Jou Festival 2 t/m 4 sept: Het programma is bekend!

Volgend weekend starten wij het nieuwe theaterseizoen feestelijk met het Ook van Jou Festival. Tijdens dit gratis festival zijn er previews van het nieuwe theaterseizoen, kun je ons pand bewonderen, zijn er leuke bandjes, kunnen kinderen hun eigen kunstwerk maken en nog veel meer. Kom en vier de opening van het nieuwe theaterseizoen met ons.

Het programma: 

Vrijdag 2 september – 18:00 tot 22:00

Vanaf 18:00 begint de inloop van de avond. Loop alvast binnen voor een hapje en een drankje en geniet van de muziek van onze DJ.
Om 19:45 start het voorprogramma met muziek en kun je wegzwijmelen bij de Franse chansons van Tess Merlot! Deze Haagse zangeres stond onder andere in Paard, Tivoli en bracht deze zomer haar debuutalbum Laissez-Moi uit.

Vervolgens van 20:15 tot 21:30 Dé Preview van het nieuwe theaterseizoen met voorproefjes van voorstellingen van
-Firma Mes РDe Onaantastbaren. 
-Kalpanarts – True Life preview (dans)
-Dilan Yurdakul – ‘Door de Schaduw heen’¬†preview
Crosby‚ÄĮStills‚ÄĮ&‚ÄĮNash – Het verhaal en de Muziek preview
Toch liever iets anders? Dan start om 20:30 de prachtige documentaire Lief Indi√ę over hoe de traditionele krontjong-muziek vervlogen herinneringen doet ophalen. Na afloop van deze programma’s genieten en borrelen we nog rustig na met Tess Merlot & band.¬†

Let op! We stellen het op prijs als je je aanmeld voor de film en voor de theaterpreviews. Aanmelden voor de film Lief Indi√ę kan hier, en aanmelden voor de theaterpreviews doe je gemakkelijk hier.

Zaterdag 3 september – 13:00 tot 17:00

Vanaf 13:00: Open Huis en Meedoendag. Buiten op het plein, in de theaterzaal en door het hele gebouw is er deze dag van alles te ontdekken. Er zijn bijzondere pop-up optredens zoals de TokTukTuk en kinderen kunnen hun eigen kunstwerk fietsen. In de Artlabs is er van 13:00 tot 15:00 de gratis inloop workshop ‘Met je handen in de klei’.¬†¬† Het gehele festival is samen met pand Zuid57. Kom Dakota en het pand ontdekken! De toegang is gratis.

Wat kun je nog meer doen zaterdag? Swing en dans op de muziek van onze DJ Danzie. Trek een lootje en win prijzen met onze eigen loterij. Maak je eigen fantasiedier in de Silent Disco van Daan Draait. Drum en speel mee met de gitaar & djembé lessen. Geniet van muziek van singer-songwriter Tom Besuyen. Waan je in een bruin café met Bobs Blues Band. Volg workshops striptekenen, muziek of Italiaans van de Volksuniversiteit, het kan allemaal!

Ook is er een aanschuiftafel voor volwassenen en ouderen, kun je een rondleiding krijgen door het pand en kunnen kinderen zicht vermaken in het magische muzieklab. 

Als klapper op de vuurpijl begint om 20:00 de Première van de #meemaakvoorstelling Can You See Us met de Baumgards! Een inspirerend stuk theater over diversiteit, kansgelijkheid en kunst en cultuur! Regisseuse Samantha Baumgard is een frequente bezoeker van ons theater en dus kunnen wij niet wachten om haar eigen voorstelling te aanschouwen.

Let op! Aanmelden voor de programma onderdelen is niet nodig maar voor de voorstelling Can You See Us is er een ticketverkoop. Deze bestel je gemakkelijk hier.

Zondag 4 september, (extern) UIT Festival  Lange Voorhout Р13:00 tot 18:30

Dan staan wij op de informatiemarkt van het bruisende UIT Festival op het Lange Voorhout. Samen met de andere cultuurankers vieren we hier de opening van het Haagse culturele seizoen. Deze dag zijn er allemaal optredens, kun je flaneren langs onze stand, of kom gezellig een praatje met ons maken. We kijken naar je UIT.

Van 14:35 tot 14:55 vind hier de preview van Can You See Us plaats. Daarnaast er ook een bomvol programma door de andere theaters!

Houd de website & socials in de gaten voor meer informatie. Tot volgende week allemaal!