Neem je vriendinnen mee naar Show Must Go On! Op vr 15 okt in Dakota!

Op vrijdag 15 oktober (20.15 uur) zie je de voorstelling; ‘Show must go on’ in Theater & Filmhuis Dakota. Het is muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one – woman – show met muzikant Christiaan Verbeek aan het hoofd van de knoppen. Een feest zonder laatste ronde. Een show zonder tijdslot. Neem je vriendinnen mee en beleef het samen in Dakota!

Een kaartje voor de voorstelling kost €16,50 (Ooievaarspas €8,25) en is inclusief een drankje. Reserveer je kaarten online of via kassa@theaterdakota / 070 326 55 09.

Over ‘Show must go on’
Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie Louwrier besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal. In deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show onderzoekt Stephanie met een goede dosis zwarte humor hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand, waarom we zo graag willen verdoven en of dat nou echt zo slecht is. In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.

Tot snel in Dakota!