Back to Blogs & Vlogs

Meet Spoken Word Artiest: Hasan Gök!

Hasan Gök is een spoken word artiest, dichter en host uit Den Haag. Hij verkent graag onbetreden terreinen. Soms kan dit omslaan in een plotse obsessie. Een nachtdier die graag schrijft over zo’n beetje alle menselijke emoties. Daarnaast praat hij graag met je over je dromen en struggles.

In zijn schrijftaal laat hij zich inspireren door de metaforische aard van de Turkse taal en laat hij woorden samensmelten om zijn gevoel beter te uiten. Sinds afgelopen jaar is hij deel van de allereerste Poetry Circle in Den Haag en bracht hij een persoonlijke voordracht uit met daarin een samenspel met Ineke van Veldhuijzen. Het stuk gaat over de ingewikkelde intersectie tussen eigen identiteit, geaardheid, religie en de aannames en verwachtingen van onbekende mensen. Daarnaast mocht hij een bijdrage leveren doormiddel van een voordracht tijdens de viering van Keti Koti in Het Nationale Theater in zowel Theater aan het Spui als de Koninklijke Schouwburg.

Meet Hasan Gök bij de opening van het Ook van Jou – Festival op zaterdag 4 september. Voor meer informatie, kaarten en reserveren met GRATIS TOEGANG klik je HIER.