LEUK VOOR JOU IN JUNI!

Één van onze favoriete maanden is dan toch wel de maand Juni. De maand met de meeste zonuren waarin prachtige zomeravonden te beleven zijn, de eerste keer in je bikini op het strand.. We dwalen af. Deze maand is er namelijk ook weer een ontzettend leuk programma in Dakota! Benieuwd wat er allemaal te beleven valt? We got you!

1. ALICE IN WONDERLAND – Musical Fabriek

De leerlingen van de Musical Fabriek schitteren dit jaar in de bijzondere gekke voorstellingAlice in Wonderland! Een hoop spektakel met meneer Hoedemaker, de Hartenkoningin en natuurlijk Alice zelf. Daarnaast is het Wonderland natuurlijk niet compleet zonder een hele hoop gekkies, rupsen, konijnen, katten, muizen en schaakstukken. Kortom iedereen is welkom, hen, hun, zij/hij; het mag in Wonderland!

ZO 11, ZA 17 & ZO 18 Juni| €13,50 (t/m 12 jaar €9,50)

2. DOE GEWOON JE DING – Spoken Word

Het Café Podium is terug van weggeweest! En op donderdag 15 juni zal de eerste editie van Doe Gewoon Je Ding plaatsvinden. Hét nieuwe spoken word / open mic evenement waarbij JIJ de kans krijgt om op het podium te staan. Hier maak je kennis met nieuw, onbekend én bekend talent. Dus ben jij zanger? Rapper? Of schrijf jij gedichten en doe je aan spoken word? The stage is yours! Meld je aan via deze link en we hopen jou te zien op donderdag 15 juni. Doe Gewoon Je Ding is een samenwerking tussen het Spoken Word Platform Ik Spreek en Theater Dakota.

DO 15 Juni | 19:30 | € GRATIS €

3. JE MOEDER! – House of Femmes

Een speciale comedy-avond alleen voor vrouwen! Omdat het ook wel eens leuk is om een keer onderdeel te zijn van de meerderheid. Kom je onderdompelen in het gevoel dat je veilig bent en dat je er mag zijn! Een beetje zoals een witte man van middelbare leetijd zich altijd voelt. Fahima Ettaher en Hanina Ajarai presenteren een avond van de lach en het woord. Ze hebben sketches, stand-up comedy en storytelling. Het thema: je moeder! Maak je geen zorgen, we maken grappen maar niet ten koste van een ander. En alles is family-friendly!

Je ticket is inclusief thee en iets lekkers. Deze voorstelling is alleen voor vrouwen (en meiden vanaf 14).

Vr 17 juni | 19:00 | €5,00