Kijk je alvast #MEE naar 2023?

De tijd vliegt. Ook bij Theater Dakota want 2023 staat alweer voor de deur! In de eerste maand van het nieuwe jaar staan er weer genoeg leuke voorstellingen op het programma. Neem alvast een kijkje en bedenk bij jezelf: Wie neem jij #MEE?

Zaterdag 14 januari, 20:15 – Tinderella (Nilgün Yerli) • Nilgün Yerli is terug! In Nederland en in het Theater. Sinds Carré 2005 is er veel gebeurd in het leven van Nilgün en in de wereld. Haar ongewone leven. Ze emigreerde naar Istanbul, New York & Londen maar nergens voelt ze zich zo thuis als in Amsterdam en het theater.

Zondag 15 januari, 14:30 – Oh Oh Den Haag (Theater van de Klucht) • John (Bas Muijs) maakt snel carrière in politiek Den Haag. Een overwinning in de aankomende verkiezingen kan de ambitieuze politicus en begeerlijke vrijgezel dan ook bijna niet ontgaan. Als studente Emma (Sabine Beens) bij hem aanklopt, behoorlijk zwanger en noodgedwongen opzoek naar onderdak helpt John met tegenzin. Vanaf dat moment lijkt alles wat hij heeft opgebouwd langzaam af te brokkelen..

Zaterdag 21 januari, 20:15 – Op Volle Kracht (Femke Vernij) • Na 15 jaar toeren met ‘De Meiden van LOS’ gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van moeder aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan op volle kracht vooruit! In drama liggen kansen, in drama ligt vooruitgang. Pak het drama!

Zondag 22 januari, 14:30 – Wat is er mis met mijn Vis? (TG Krijt) • Meneertje heeft een oogje op de buurvrouw. Hij zoekt al jaren naar de juiste manier om het haar te zeggen. Tot ze op een ochtend aanbelt..

Vrijdag 27 januari, 20:15 – EUS (Özcan Akyol) • EUS vertelt het verhaal van Dus, zoon van een gastarbeider. Eus is nergens thuis, leeft constant op gespannen voet met zijn norse vader, raakt bevriend met kampers, komt terecht in een gevalletje eerwraak en trekt op strooptocht door Europa.