KIDS MEEMAAKWEEK! (TIJDENS HET OOK VAN JOU FESTIVAL)

Het aftellen naar de zomervakantie is in volle gang. En volgende week luiden we de zomervakantie op vrolijke wijze in bij Theater Dakota! In de eerste week van de zomervakantie mag iedereen deelnemen aan feestelijke en creatieve activiteiten.

 • Op maandag 10 juli organiseren we een feestelijke ochtend op ons plein met diverse activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar. Denk bijvoorbeeld aan straattheater, dansworkshops, creatieve workshops, Street-art stoepkrijten etc. 
 • Dinsdag 11 t/m donderdag 13 juli zijn er diverse workshops in theater, film en beeldende kunst. Zo kunnen kinderen hun eigen tassen stempelen, een film maken in 1 dag tijd en een toneelstuk maken in 1 dag.
 • Dagelijks draaien de kinderfilms Leeuwin & Kiddo.


  Op maandag 10 juli trappen we de vakantie af met een zomerse vakantieochtend op het plein bij Dakota. Want na een heel schooljaar lang hard werken is het tijd om de zomer te vieren.
  Op het plein voor Dakota zijn van 10.00- 12.30 uur doorlopend diverse leuke activiteiten. Zoals straattheater met de wereld wandelaar, vlaggen maken met juf Hilde van Art ‘s’ Cool, een dansworkshop met verschillende dansstijlen van over de hele wereld met dansstudio Natya, stoepkrijten met streetart kunstenaar Gert Jan. En natuurlijk zorgen wij voor gezellig muziek, een foto hoek en chill plekken. Daarna lunchen we wat met elkaar en gaan we in optocht naar het Zuiderpark Theater waar die middag de opening van het vakantiepark is met een toffe theater voorstelling.

  De optocht naar het Zuiderpark is optioneel.

  Lunch is inbegrepen bij het kaartje. Zie flyer hieronder!