Kerstvakantie bij Dakota! Kom heerlijk warm genieten!

Brrr wat is het koud. Bij ons kun je heerlijk warm genieten van leuke films, en voorstellingen, nu en in de Kerstvakantie. We hebben onze activiteiten voor de kinder- en jeugdprogrammering in de Kerstvakantie alvast even voor je op een rijtje gezet:

Theater:

In de familievoorstelling ‘Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens (en onszelf)’ gaan de jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis aan de haal met het wereldberoemde A Christmas Carol uit 1843. Maar… ze maken het van NU! Ze stellen vragen bij het verhaal van Dickens en delen hun eigen ervaringen met elkaar en het publiek. Waardoor zijn de spelers geworden wie ze nu zijn? En hoe zit het eigenlijk met Scrooge: hoe kan het dat hij eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? De talentvolle acteurs laten zien wat ze in huis hebben: van dansen tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje! Laat je meenemen in deze aanstekelijke, tegendraadse én grappige voorstelling geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder.

WO 28 DEC 14:30 | €5,- p.p. (€2,50 met Ooievaarspas) | Meer info en tickets

ZIRKOES FANTAZTIKA 4+

WELKOM IN HET CIRCUS! BENVENUTI LA TUTI FRUTTI PIZZA MARGARITA!

Maximo heeft samen met Bibi een heel circus. Ze oefenen hard. Bibi laat haar nieuwe kunsten op het koord zien. Maximo treedt in de voetsporen van zijn opa. Goochelaar Gregor de Grote. Maar dat zijn wel heel grote voetsporen… En het gemis van zijn opa is groot als het allemaal niet loopt zoals het de bedoeling is… Maar… niemand hoeft hem te helpen. Hij lost het zelf op. Hij is immers Maximo de Grote. Bibi vind het zielig voor Maximo. Van haar hoeft hij het niet alleen te doen. Want zeg nou zelf; Een schoen is toch níks zonder een voet.

DO 29 Dec 14:30 | €5,- p.p. (€2,50 met Ooievaarspas) | Meer info en tickets

Film

Heb je zin om lekker weg te dromen in onze warme filmzaal? Kom gezellig naar Dakota!

Yuku en de Himalayabloem: Yuku, het oudste kind uit een grote muizenfamilie, moet de voedselvoorraad bewaken. Maar ze luistert liever naar haar oma, een meesterlijke verteller met een wonderlijke ukelele.

Big Trip 2: Een beregoed avontuur: Patrick de bruine beer, Oscar de haas, Karl ooievaar en Panda nemen je mee op een belangrijke opdracht.