Vr 3 dec GRANM’MA met WENSLEY PIQUE is aanrader (GEANNULEERD)

‘In mijn herinnering als kind leefde mijn oma in Paramaribo in een mooi huis in een Hof van Eden met fruitbomen. Maar toen ik haar sinds lange tijd daar weer bezocht, was daar niet veel  van over. Mijn oma woonde in een vervallen huisje. Toch had zij nog steeds levenslust. Ze begon telkens weer energiek aan elke nieuwe dag. Het maakte me nieuwsgierig hoe haar dat lukte!

Theatermaker Wensley Piqué maakte er een liefdevolle voorstelling over. GRANM’MA. Bij Theater Dakota te zien op vrijdag 3 december.

‘Een hele zaal vergat dat oma een pop was. In handen van Wensley Piqué (…) kreeg Granm’ma de hele zaal doodstil.” ★★★★ Theaterkrant

Deze voorstelling wordt verplaatst naar begin 2022. Meer informatie vind je hierover op onze website!