SCHATGRAVER EN WETHOUDER ROBERT VAN ASTEN BEZOCHT DE ZOMERWEEK KIDS!

De Zomerweek KIDS 2021 is op maandag 19 juli gestart bij Theater & Filmhuis Dakota! Met het thema “Mijn Wijk is Rijk”, gaan wij deze week op zoek naar de schatten van Escamp.
Maandag werd de eerste Zomerweek dag feestelijk geopend door de Wethouder van Kunst en Cultuur Robert van Asten & was er een echte schatgraver in ons midden, genaamd Herman2. Van de Wethouder kregen de schatgravers zelfs muntjes (chocola) mee!

Met een gevulde zak, een schatkaart en een dierenketting gingen onze schatgravers op jacht naar schatten in de verschillende workshops.

Deze hele week hebben we zomerse avonturen op ons plein en wij hebben er zin in!


ZOMERPROGRAMMA070 – THE CITY IS OURS

De Zomerweek KIDS van Theater & Filmhuis Dakota is onderdeel van Zomerprogramma070 – The city is ours! Het programma is bedoeld voor alle Haagse kinderen en jongeren van 4 t/m 27 jaar. Maar vooral voor de jongeren waarvan de ouders niet direct het geld hebben om op vakantie te gaan. De afgelopen maanden zijn jongeren betrokken bij de programmering. Om ervoor te zorgen dat de activiteiten ook echt aansluiten bij wat zij leuk vinden. De activiteiten zijn samen met partners in Den Haag op het gebied van sport, cultuur, welzijn, onderwijs en partijen in de wijk georganiseerd. Uiteraard worden alle activiteiten worden binnen de dan geldende coronamaatregelen georganiseerd. De gemeente is blij dat binnen de huidige maatregelen bijna alle activiteiten kunnen doorgaan zoals gepland of met kleine aanpassingen.

>>Bekijk HIER alle activiteiten van het Zomerprogramma070 in jouw buurt!