Hefla met FATIMA! (Vrijdag 18/03)

Vrijdag is het zo ver! Dan speelt de voorstelling ‘FATIMA’ in ons theater. Een actuele en hippe voorstelling waarin lastige onderwerpen op hilarische wijze onder de loep worden genomen.

In de voorstelling schetst Mouna een beeld van een bevolkingsgroep die huis en haard verliet om in een ver land een nieuw bestaan op te bouwen. Door Fatima haar stem te lenen neemt ze daarbij geen blad voor de mond. Omdat die gezellige Marokkaanse tante goudeerlijk zegt wat ze van de dingen vindt, maar ook oor heeft voor andere meningen. Ze koppelt humor aan lef en zelfs als je het niet met haar eens bent ga je voor de bijl. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen.

Wij hebben er in ieder geval mega veel zin in. Het beloofd een hefla te worden en aan haar Instagram stories en posts te zien kan zij zelf ook niet wachten om vrijdag vanaf 20:15 te schitteren in Dakota.

Haar vorige voorstelling in Studio De Bakkerij was volledig uitverkocht dus wees snel en haal je tickets want ze gaan hard.
Voor meer info & tickets klik je hier. Tot vrijdag!