De voorrondes van het Cameretten Festival 2023!

Cameretten is terug!

Cameretten is het oudste én grootste cabaretfestival van Nederland. Dit festival biedt een grote diversiteit op het gebied van komische acts. Van oneliners tot persoonlijke verhalen en van geëngageerde liedjes tot rauwe stand-upcomedy.

Cameretten is een wedstrijd. Uit alle aanmeldingen worden circa 20 acts gekozen die het tegen elkaar opnemen tijdens de voorrondes in Den Haag. Een van deze voorrondes is bij Theater Dakota. Per avond spelen meerdere cabaretiers een deel van hun programma. Na deze energieke avond worden de acts gekozen die doorstromen naar de halve finales. De finalisten van Cameretten worden traditiegetrouw de topcabaretiers van de toekomst. En die kun je tijdens deze avond bij Dakota al ontdekken!

Vorig jaar won Yunas Aktas. Eerdere winnaars van Cameretten zijn o.a.: Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Daniel Arends, Jandino Asporaat, Patrick Laureij en meer.

Twee voorrondes te zien bij Theater Dakota!

Op zaterdag 9 en 23 september vinden de voorrondes van het Cameretten plaats bij Theater Dakota. Welke opkomende cabaretiers weten het ijs te breken? En wie stromen er door naar de halve finales om vervolgens een finaleplaats te bemachtigen? Dit jaar gaat de strijd op 9 september tussen Frank Schäfer, Els Degryse, Molly en Esmee, Christiaan Jelsma en Daveson Igantia. Op 23 september zal het duo Bro’s het opnemen tegen Kat Veedeepee, Said El Hassnaoui, Arno Moens en Marc van Gestel.

Combiticket

Wil jij bij beide voorrondes aanwezig zijn? Dat is nog voordeliger met de combiticket! Voor slechts €25,- ben jij erbij tijdens beide avonden op 9 én 23 september! (prijs per losse avond: €15,-)

Dus waar wacht je nog op? Haal nu je kaartjes voor 9 september óf voor 23 september en maak het mee bij Dakota!