Back to Blogs & Vlogs

COVID-19 MAATREGELEN IN THEATER & FILMHUIS DAKOTA – T/M 1 JUNI IS ALLE PROGRAMMERING GEANNULEERD!

Lieve bezoekers van Theater & Filmhuis Dakota,

Wegens de verscherpte maatregelen omtrent COVID-19 (Coronavirus) hebben wij alle programmering t/m 6 april 2020 geannuleerd. 

We zijn op dit moment druk bezig om voor de voorstellingen t/m 1 juni een andere datum te vinden. Daar krijgt u van ons op later moment bericht over. Wellicht kan het zijn dat niet elke datum zal schikken, maar we hopen dat u uw bezoek aan ons theater & filmhuis alsnog door zal laten gaan. Mocht dit niet lukken, zou u dan willen overwegen uw kaartje te doneren of cadeau te doen?

Mocht u uw kaartje willen doneren dan kunnen wij de artiesten, degene die het hardst worden getroffen in onze sector, nog compenseren. 100% van de kaartjes waarvan het geld niet wordt teruggevraagd zullen wij aan hen doorbetalen.

Ons kantoor is de komende tijd gesloten, omdat wij waar mogelijk vanuit huis werken. Onze kassa is wel per mail bereikbaar, maar vanwege de hoeveelheid berichten kan het langer duren tot u antwoord krijgt.

Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen u weer te kunnen ontvangen wanneer de situatie dat weer toelaat.

In deze tijden hopen we dat iedereen ook extra lief is voor elkaar. Zorg goed voor jezelf, maar denk ook aan anderen, want alleen samen komen we er.

Met vriendelijke groet,

Namens het hele team van Theater & Filmhuis Dakota


OPENINGS- EN SLUITINGSTIJDEN THEATER & FILMHUIS DAKOTA
Maandag 16 maart: open tot 22.30 uur
Dinsdag 17 maart t/m vrijdag 20 maart: van 10.00 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag 21 & zondag 22 maart: gesloten.
Vanaf maandag 23 maart t/m maandag 6 april: gesloten