Denk mee over kunst en cultuur in Den Haag en win een GRATIS Cultuuravontuur!

Speel je een muziekinstrument of bezoek je soms een theatervoorstelling? Dans je in je vrije tijd of ga je af en toe naar de bioscoop? De gemeente vindt het belangrijk dat alle inwoners van Den Haag kunnen genieten van kunst en cultuur en geeft daarom subsidie aan verschillende culturele organisaties. Zo kunnen de culturele organisaties mooie of prikkelende programma’s voor jou maken. Maar het kan natuurlijk altijd beter! En daarom wordt er door de gemeente gewerkt aan een plan voor 10 jaar: de Cultuurvisie 2022-2032.

De afgelopen maanden zijn er verschillende gesprekken en bijeenkomsten geweest met bewoners, kunstenaars, medewerkers van culturele organisaties en de gemeente zelf. Daarin hebben we veel gehoord over wat er goed gaat en wat er beter kan in de toekomst. Op basis van deze informatie is een aantal stellingen en vragen naar voren gekomen. Voor de Cultuurvisie 2022-2032 hoort de gemeente Den Haag graag hoe jij hierover denkt.

Wat vind jij van kunst en cultuur in de stad? En wat vind je belangrijk voor de toekomst? Het invullen van de enquête duurt circa 7-8 minuten. De vragenlijst wordt anoniem ingevuld en we gaan betrouwbaar met je antwoorden om.

 Vul de enquête over de Cultuurvisie vóór 1 november in via deze link!