Kom Mee! Ook van Jou Festival! 7 t/m 14 JULI

Kom gezellig naar ons Ook van Jou Festival, het wordt weer echt een feestje! Voor ieder wat wils dit jaar met een korendag, een heuse Tina Turner Tribute, Hiphop & RNB Night en meer! En dit alles met natuurlijk zomerse cocktails, lekkere hapjes en mooie mensen.

Vier met ons het einde van het seizoen en de start van de zomervakantie!

Programma:

Vrijdag 7 en Zaterdag 8 Juli:
Filmfestival!
Jaja! De afgelopen tijd hebben jullie kunnen stemmen welke films jullie zouden willen zien bij ons in de filmzaal. En de winnaars zijn… AIR en LOVE AGAIN! Jullie bepalen, wij draaien 😋 Ook is de best bekeken film van het afgelopen seizoen terug met een aantal extra vertoningen. De Nederlandse filmdocu over Sporen van Indië zorgde voor uitverkochte zalen dus heb je ‘m nog niet gezien, dan is dit je kans!

Zondag 9 juli:
Korendag van 14:00 tot 19:00.
Een feestelijke aftrap van het Ook van Jou Festival met de gezellige Korendag! Kom lekker mee zingen en swingen met de leukste koren uit de buurt en daar buiten.

Met Grijze Koppen Orkest, Gate Zangeres, Zangam koor, YMCA-koor, Oude Hollandse Nieuwe en we hebben een heuse SURPRISE ACT! Wie dat is? Dat zie je op de avond zelf 👀 Bestel jouw gratis kaartje hier!

Maandag 10 juli:
Burenavond van 19:00 tot 22:00.
Speciaal voor alle buren, vrienden en andere omwonenden van Theater & Filmhuis Dakota: de Burenavond!
Dé perfecte avond om kennis te maken met je buren, of eens een praatje met ze te maken!

Met Buurtbewoner en Wereldster DJ Psiertje, het Residentie Orkest, Aymar Torres en Love to Play (60s & 70s band). Claim hier je gratis ticket!

Dinsdag 11 juli:
Tribute Avond (Leaving for Nashville & Diva Turner Tribute) van 19:00 tot 22:00.
Een ode aan de Queen of Rock & Roll, de recent overleden Tina Turner! Swing mee op de grootste hits, herbeleef prachtige tijden en dans met elkaar <3.

Met daarnaast een muzikaal programma van Leaving for Nashville! Met hits van Johnny Cash, Merle Haggard, Willy Nelson en meer. De avond wordt feestelijk afgesloten door DJ Psiertje. Claim hier je gratis kaartje!

Woensdag 12 juli:
Hiphop & RNB Night, Powered by Vijf Vier van 19:00 tot 23:00.
Een avond voor en door jonge creatives vanuit Escamp en daarbuiten. Met onder andere Yaell Campbell, ALL ST4RS, DJ Nightvision, Spoken Word in samenwerking met Ik Spreek en meer. Secure je zomerse drip met de nieuwste collectie Vijf Vier merchandise bij de pop-up store, Zeefdruk je eigen totebag en geniet van de lekkerste Mocktails gemaakt door de jongeren van Wijkz! Entree kost niks en je gratis kaartje kun je hier claimen.

Donderdag 13 juli:
Wereldmuziekavond van 19:00 tot 22:00.

De laatste avond van het Ook Van Jou Festival. Swing mee op de lekkerste Marokkaanse, Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek! Met Marokkaanse muziek door Dakka Sultana, Flamenco door Labryenco en Latin van Feelings.

Vrijdag 14 juli:
Vrolijke Vrijdag op het Plein om 10:00
Tijdens deze speciale editie van het Ukkieconcert gaan we zingen, spelen en bewegen buiten op het plein bij Dakota. Om in de vakantiestemming te komen staat dit Ukkieconcert in het teken van een (muzikale) reis om de wereld!

Wederom, een kaartje is gratis. Claim je gratis entreebewijs hier!

Genoeg te doen dus! Zet het in je agenda, claim je gratis kaartjes en tot snel!