MAAK HET MEE IN MEI 🌺

KIJK MET ONS #MEE VOORUIT

1. GRANM’MA – Rose Stories & Wensley Piqué

Granm’ma (oma in het Sranantongo) is een intieme en ontroerende ode van Wensley Piqué aan zijn oma. Een persoonlijk verhaal vol warmte, gelach en tranen. Tegelijkertijd is het een universele les over oud worden, loslaten en verlangen. Piqué vertelt dit verhaal met ingetogen poppenspel en veel liefde.

ZA 13 MEI | 20:15 | €18,- incl. Drankje (€9,- ooievaarspas)

2. DE ZUS VAN FRIDA KAHLO – Ensemble SeaSession & Serves Nelissen

De zus van Frida Kahlo is een voorstelling over een orkest en zijn bevlogen dirigent en Mexico-kenner Frederik de Waal, op weg naar het slotakkoord in hun samenwerking. In de voorbereidingen van hun Mexicaanse concert belandt Frederik in een surrealistische droomwereld tussen leven en dood. Daar ontmoet hij de geheimzinnige Christina Kahlo..

WORKSHOPS
Een leuke voorstelling voor de hele familie! Voorafgaande zijn er leuke workshops voor jong en oud die om 13:30 starten. Meedoen is gratis voor de bezoekers van deze voorstellingen.

ZO 21 MEI | 14:30 | €12,50 incl. Drankje (€6,25 met ooievaarspas)

3. BROOS – Fred Delfgaauw

Iedereen wil oud worden, niemand wil het zijn. Fred Delfgaauw heeft een half jaar meegelopen in een zorginstelling. In deze periode heeft hij prachtige aangrijpende verhalen van bewoners verzameld die zijn aangekomen bij hun laatste halte. Ze vertellen hoe ze naar de wereld kijken en de wereld naar hen. Geweldig mooie en kleurrijke personages die vertellen over hun leven.

Humor en ontroering. Verbazing en openhartigheid. Overleven. Vallen en opstaan. Loslaten.
Zin en onzin.

“Delfgaauw is niet uit te leggen. Je móet hem zien, je moét hem meemaken.” De Volkskrant

“Zoals we van Delfgaauw gewoon zijn, weet hij ook deze keer zijn publiek mee te voeren in de code dat de poppen echte personages zijn, dat ze als levende menselijke wezens spreken, met een waaier aan gevoelens, met al dan niet cynische humor. Door de verbeelding bij de toeschouwers te stimuleren, prikkelt deze uitgepuurde voorstelling om anders naar de zorg te kijken.” Theaterkrant