Blik in de toekomst 🔮 Voorstellingen die je niet wilt missen!

KIJK MET ONS #MEE VOORUIT

1. Vive La Chanson – BRITTA MARIA & MAURITS FONDSE, OLEG FATEEV| | ZA 25 MRT

In het nieuwe theaterconcert Vive la Chanson! spelen zangeres Britta Maria, pianist/zanger Maurits Fondse en accordeonist Oleg Fateev ontroerende en opzwepende Franse Chansons van grote Franse zangers als Aznavour, Brel, Gréco, Gainsbourg, Barbara, Yves Montand, Piaf, Zaz, Julien Clerc, Pravi e.a.

Aangevuld met zelf geschreven Franse chansons en een enkele vertaling naar het Nederlands. Met Chansons die u meevoeren naar de lichtstad Parijs en die de Franse ziel blootleggen. Liederen vol weemoed, maar ook levensvreugde…. over het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop maar ook de pijn en de teleurstelling.

Met tussen de chansons door bijzondere verhalen achter de liedjes en anekdotes over de grote Franse chansonniers.

2. De Mattheus Passie – Sharon Kips, Job Hubatka en Musica Extrema | ZO 26 MRT

Één van de grootste muziekwerken van de klassieke muziek: de Mattheus Passie! Vertolkt in een gedurfde en verfrissende bewerking door Jan Rot, gaat zijn droom in vervulling om het stuk nieuw leven in te blazen. Het evangelie vertelt op een nieuwe herkenbare manier, waarbij de populaire zangeres Sharon en bariton Job Hubatka de beroemde liederen voor hun rekening nemen. Mis dit spektakel niet!

3. Garnalen Verhalen – HOTEL MODERN &ARTHUR SAUER | ZA 15 APR

Driehonderd garnalen spelen ploeterende mensjes in een komedie over de mensheid. Ze sporten, bedrijven wetenschap, streven, leven, beminnen en raken buiten zinnen. Garnalen Verhalen is een caleidoscopisch portret vol beduidende en onbeduidende momenten uit een mensenleven: geboorte, dood en het verwoede gescharrel ertussenin.

4. De Zus Van Mijn Zus – Via Rudolphi Producties | ZO 23 APR

Twee zussen, beiden ouder dan ze willen toegeven, treffen elkaar voor het eerst sinds jaren weer. Het graf van hun vijftig jaar geleden overleden zusje zal worden geruimd. Tenzij de grafrechten worden verlengd. Ineens staan ze voor de praktische keuze: ‘Wat doen we met Coosje?’

Ze mijmeren wat over hun vroegste herinneringen aan ‘ons kleine zusje’, maar al snel volgen de verhalen over alle andere dierbaren die ze verloren: ooms, tantes, vader, moeder, collegae, idolen, ex-vriendjes etc. Ze nodigen de dood, als onlosmakelijk deel van het leven, uit aan tafel. Ontelbare anekdotes, gedachten en emoties buitelen over elkaar heen.

Zus van mijn zus is een lofzang op het leven en een ode aan onze doden. Een levendige trip down memory lane.