OOK VAN JOU FESTIVAL 4-6 januari

DRIE DAGEN LANG EEN MEEMAAKPROGRAMMA BIJ DAKOTA

Tijdens het Ook van Jou ‘Frisse Start’ festival van 4 t/m 6 januari openen we het jaar 2023 feestelijk. Drie dagen lang geven wij de ‘sleutel’ aan onze meedenkers en gastprogrammeurs.

Op woensdag 4 januari openen wij het jaar met de mooiste films in onze filmzaal. Het programma daarvan bepaal jij via polls op instagram. Op donderdag 5 januari organiseert gastprogrammeur Siska van Sia Projects een interactieve talkshow. In de pauze kan je genieten van mooie muziek, lekkere hapjes en drankjes. Op vrijdag 6 januari geeft de band Shagun een spetterend concert in onze theaterzaal. Samen met gastmuzikanten nemen ze je mee in de mooiste Bollywoodmuziek.

Start het theater- en filmseizoen fris bij Dakota en neem iemand mee! Het is namelijk altijd leuk om iemand mee te nemen, helemaal als degene anders niet zo snel naar het theater of naar de film gaat.

Ook van Jou Meemaakprogramma (alle voorstellingen voor €2,50):

4 jan: Filmfestival met Elvis, Mrs. Harris goes to Paris & Zee van Tijd
5 jan: Tanhaya: Een muzikale talkshow
6 jan: An evening with Shagun – Bollywoodmuziek