DE SINT KOMT NAAR DAKOTA!

TIJDENS WACHTEN OP KADO 4+ (Zondag 20 November)

Wachten Op Kado is een voorstelling over wachten en geduld hebben, feesten en uitpakken, en over niet-gebaande wegen betreden die je verder brengen dan je had verwacht.

Ergens in een magazijn vol lege dozen werken twee punctuele mannen. Zij vullen dozen met kado’s, alles volgens protocol. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Sokken moeten netjes in een klein doosje, een hoge hoed verdwijnt in een goocheldoos en een dinosaurus hoort in een oude doos.

Waar dan ook is er altijd wel een feest, dus er moeten kado’s ingepakt worden en er mag niets misgaan. Dan stokt de machine! Het enige dat eruit komt is stof en een vreemd geluid… Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen?

Over kado’s gesproken… Sinterklaas, baas van alle kado’s, brengt een bezoekje aan Dakota! Kom dus naar deze voorstelling, zet je schoen en laat je verrassen! 

Zo 20 november 14:30 | €8,- (Ooievaarspas 4,-) | BESTEL