VACATURE: LICHTTECHNICUS/ALLROUND PODIUMTECHNICUS

Dakota zoekt een allround technicus voor 32 uur per week.

WIE ZIJN WIJ

Theater Dakota is hét theater en filmhuis van het grootste Haagse stadsdeel Escamp; Dakota presenteert ruim honderd voorstellingen en concerten per seizoen, dagelijkse filmvoorstellingen en veel activiteiten voor jong en oud. Met onze theaterzaal, filmzaal, verschillende Artlabs en Café Zuid57 is Dakota het kloppend hart van Den Haag Zuid West.

WAT GA JE DOEN?

Je houdt je bezig met op- en afbouw van voorstellingen, het inregelen van licht (en geluid) bij diverse optredens en onze eigen festivals en het uitvoeren van de technische specificaties bij verhuringen. Je vormt een team met onze overige vier technici en werkt veel samen met onze medewerker verhuur.

Daarnaast zorg je er samen met de artiesten en hun technische medewerkers voor om hun voorstellingen tot een succes te maken. Kortom; veel ruimte om je eigen creativiteit als technicus kwijt te kunnen!

MAAK MEE

Bekijk hier de hele vacature en reageer voor 12 september door je brief en CV te sturen naar Emilie Hoefnagels via Emilie@theaterdakota.nl.