Vacature Horeca – leukste horecabaan!

Theater en filmhuis Dakota is sinds november 2011 hét theater en filmhuis van stadsdeel Escamp met de nieuwste films en een verrassend aanbod van voorstellingen. Van cabaret tot muziek en van toneel tot festivals.

We zoeken iemand met een glimlach op het gezicht, met een vriendelijk woord voor onze bezoekers, maar vooral iemand die graag de handen uit de mouwen steekt in een culturele omgeving.

De werktijden zijn wisselend. Met name dinsdag en donderdag (overdag of avond), maar ook weekenddiensten komen voor. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar ook zonder zijn we nieuwsgierig naar je reactie!

Bekijk de hele vacature hier. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rogier Boom of Emilie Hoefnagels op 070 360 02 52 of via cafezuid57@theaterdakota.nl of emilie@theaterdakota.nl.