April: deze theatervoorstellingen wil je niet missen!

Laat je meevoeren naar Istanbul
Brug over de Bosporus – Yasam Hancilar

Je zit vast in een verkeersopstopping ergens tussen Azië en Europa. Vast tussen de carrière die je ouders je wensen en de carrière die je zelf voor je ziet. Waar sla je af? Waar keer je om? Waar zet je door? Hoe ga je van een kleine stad in Turkije waar je de beste gitarist bent (omdat je de enige bent), naar een internationaal concours.

Yaşam zijn album Rush Hour, waarop de voorstelling gebaseerd is, is genomineerd voor Edison Jazz 2021 in de categorie vocaal nationaal! Ervaar jazz en theater tijdens de voorstelling Brug over de Bosporus.

Bestel jouw kaarten hier


Zin in Jazz, whisky en opium?
In the Lotus Club – met Miss Bee en Mike Boddé

Geïnspireerd door de legendarische Amerikaanse nachtclubs uit de jaren dertig, nemen gastvrouw Beatrice van der Poel – alias Miss Bee – en gastheer Mike Boddé u mee terug in de tijd van the Jazz, Blues, whisky en opium: ‘the sweet Lotus Blossom’.

Bestel jouw kaarten hier


Ga te rade bij Astrid Lindgren
Een mooiere wereld – De Andersons

Een mooiere wereld is niet alleen een zoektocht naar een mooiere wereld, het ís een mooiere wereld. Eén waarin je je kunt onderdompelen en waaruit je geïnspireerd en gelouterd weer bovenkomt. Een prachtig en ontroerend avontuur.’ – Katinka Polderman

Bestel jouw kaarten hier 


Kom naar Loes Luca
Uit het hoofd / Try Out – Loes Luca en Maria Goos

Uit het hoofd is een voorstelling over een leven dat lijkt op dat van Loes Luca. Toevallig speelt diezelfde Loes Luca een actrice die haar leven beschouwt. Ze wordt bijgestaan door de jonge actrice Sofie Porro die haar souffleuse speelt en daarom Oortje wordt genoemd.

Bestel jouw kaarten hier


Ervaar een feest voor de zintuigen
Gershwin – Club Classique

Je komt ons overal tegen: in het theater, om de hoek in het café, thuis op de buis of zomaar in het wild in bijvoorbeeld een weiland. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Het is een feest voor de zintuigen. 

Bestel jouw kaarten hier