Wat doe jij in de voorjaarsvakantie? Kom naar Krokus Kabaal!

Weet je niet wat je in de voorjaarsvakantie kan doen? Kom dan gezellig naar Theater en Filmhuis Dakota! Maandag 28 februari en dinsdag 1 t/m donderdag 4 maart is het weer tijd voor Krokus Kabaal voor alle kinderen uit Escamp, in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.  Deze dagen maken wij het extra feestelijk bij Dakota. De nieuwste editie van Krokus Kabaal gaat helemaal over jou en jouw stem. Ga jij van je laten horen? Zing, fluit, klap, stamp en spring jij mee? Drie dagen lang zijn er toffe workshops, mooie voorstellingen en gave films. Speciaal voor jou. En voor kleine prijsjes.

Bekijk het programma en we hopen van je te horen!

DO 3 MRT
WORKSHOP: 10.00 UUR WORKSHOP: RAPPEN MET UMIT-C 6+
FILM: 10.15 UUR RON’S GONE WRONG (NL)
WORKSHOP: 13.00 UUR WORKSHOP: AFVAL JUF 8+
FILM: 14.15 UUR MAYA EN HET GOUDEN EI
WORKSHOP: 14.30 UUR WORKSHOP: AFVAL JUF 6+
THEATER: 14.30 UUR HET GROENE MEISJE 8+

VR 4 MRT
THEATER: 10.00 UUR FLAMENCO FLUISTERSTAD 2+
FILM: 10.15 UUR MAYA EN HET GOUDEN EI