VACATURE! THEATER & FILMHUIS DAKOTA ZOEKT HORECA COLLEGA’S! KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

We zoeken iemand met een glimlach op het gezicht, met een vriendelijk woord voor onze bezoekers, maar vooral iemand die graag de handen uit de mouwen steekt in een culturele omgeving. Ben jij die persoon? Check hieronder de openstaande vacatures!

We hebben 2 vacatures:

  • Medewerker Horeca – 24 uur p/w
  • Medewerker Horeca – 14 uur p/w

+ oproepuren

De werktijden zijn wisselen. Maar het zal vooral gaan om avond- en weekenddiensten. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar ook zonder zijn we nieuwsgierig naar je reactie! Salaris zal in overleg worden vastgesteld naar leeftijd en ervaring – conform de cao Nederlandse Podia.

Interesse? Bel 070 360 02 52 en vraag naar Rogier of Emilie of mail naar cafezuid57@theaterdakota.nl