Theater & Filmhuis Dakota is #OokvanJou!

Lieve lezers, 

De afgelopen twee jaar waren roerige tijden voor Theater & Filmhuis Dakota, maar samen met jullie en iedereen die ons heeft gesteund, hebben we ons erdoorheen geslagen. Er werden mooie live(stream) programma’s in onze theaterzaal vertoond en prachtige films in onze knusse filmzaal. Ook organiseerden we een Summer Kick-off voor jongeren en een Zomerweek KIDS als start van de zomervakantie. Tot slot, hadden we twee heerlijke dagen in de openlucht met films tijdens de Ook van Jou – Buitenbioscoop. Kortom, het was een waardevolle tijd met jullie allemaal!

Dat gevoel willen we blijven vasthouden, want aankomende tijd heeft Dakota weer heel veel leuke voorstellingen, films en events op de agenda! Samen met jullie hopen we weer een mooie tijd tegemoet te gaan.

En dan hebben we nog meer nieuws, want onze laatste #OokvanJou campagne is in de week van 6 september zichtbaar in Escamp. Deze campagne gaat over jou! Want ons stadsdeel is rijk aan een diverse samenleving én heeft een rijkdom aan nieuwe ideeën om te vertellen. Theater & Filmhuis Dakota hoort deze graag, want samen met jullie inzichten zetten we ons in voor een divers en inclusief theater-, en filmbeleving.

Heb je dus een goed idee voor een voorstelling (muziek, dans, cabaret, theater etc.), wil je meedenken hierover of zelfs meedoen, deel het dan met ons via info@theaterdakota.nl!

Tot snel!

Team Theater & Filmhuis Dakota #OokvanJou