UIT IN DAKOTA!

Op 3 & 4 september ga je UIT in Dakota!

Twee dagen lang kun je genieten van voorproefjes van ons theaterseizoen, films, activiteiten voor jong & oud en natuurlijk lekker eten! Er is dus van alles te doen dus kom langs voor een UITje in Dakota.

Op vrijdagavond is de première van onze gloednieuwe film YOU.NG – Your Online Usage Next Generation, een film van Clifton Veldwachter, met Haagse jongeren. De première is omlijst met muziek en dans. Daarnaast een bijzondere film The Human Voice met inleiding door Caroline de Nerée in onze knusse filmzaal. Uiteraard is er ook food op het plein. Kortom, een lekker begin van september!

Op zaterdag 4 september houden we de sfeer erin, want ook op deze dag is er van alles te beleven voor jong en oud! Kom lekker kijken bij de programma’s met amateur en professional optredens of gaan aan de slag met de workshops van die dag. Met muziek, theater, film, lekker eten, maken wij er zowel binnen als buiten een feestje van! Zien we je ook?

Met o.a. Dbidh, Hasan Gök, Kalpanarts, Joke Bruijs, Simon & Garfunkel, Maria Goos en meer!

Bekijk HIER het gehele programma en reserveer je kaarten met GRATIS TOEGANG! 


HAPJE ETEN?
Op 3 & 4 september heeft buurvrouw Mavis een heerlijk menu samengesteld! Eet lekker een hapje mee of geniet van de snacks!

MENU
Snacks:
– Samosa’s € 2,-
– Mango-ijs € 2,-
– Cake € 1,-

Vega:
– Mixnoodles met ei, tofu, groenten € 5,-
– Pakora’s (groentenhapje) € 2,-
– Kikkererwten salade € 3,-

Vega & Vlees:
– Mexicaanse rijst met kip of vegetarisch € 5,-
– Kipsaté met brood en salade € 5,-
– Pulaw kipcurry of vegetarisch € 5,-

LET OP: er kan alleen contant worden betaald.


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren voor de volgende locaties: theaterzaal, filmzaal en studio via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.


Het Ook van Jou – Festival wordt mede mogelijk gemaakt door het UIT FestivalGemeente Den HaagFonds 1818Fonds voor Cultuur Participatie