Zie de mooiste muziek, dans -en (jeugd) theatervoorstellingen LIVE (stream) en méér vanuit Dakota!

Theater & Filmhuis Dakota brengt de komende maand juni en juli rechtstreeks vanuit onze theaterzaal fantastische voorstellingen bij u in de woonkamer! Het is even wat anders dan die lekker zittende rode stoelen uit ons theaterzaal, maar desalniettemin een mooie belevenis om samen te delen. Geniet van theater voor de buis, maar ook in de theaterzaal of ons buitenpodium (houd hiervoor onze website in de gaten) hebben we mooie programma’s!

Onze livestream selectie voor de komende maand zal bestaan uit een geweldig jazz en klassiek concert: “Tribute to John Coltrane” van Ben van den Dungen Quartet en “Moving Art” van Club Classique. Voor de liefhebbers van Indiase muziek hebben we “Suri Geet en Ghazal” van Mumbai Beats en neem een “Bakkie Troost”. Zing gezellig mee met de Theaterplaats voor Ouwe Rotten of swing mee op de beats uit Mumbai! Daarnaast zal een oude bekende van Dakota, Kalpanarts een open repetitie houden van hun nieuwe voorstelling, “In Two Minds” en een montage laten zien van de voorstelling “Hitting True North.” Ben je dus altijd nieuwsgierig geweest wat er op een repetitiedag gebeurt, kijk dan vooral mee met deze livestream!

Voor onze jongeren hebben we natuurlijk ook hele toffe livestreams geregeld, want onze Gast in Dakota, Jimmy-D (DJ) gaat los met “Bring the Magic”! En GUAP introduceert nieuw talent via het online event “Screensavers”, lekkere R&B en Urbans sounds gewoon in je huiskamer.
Onze kleine bezoekers zijn we natuurlijk niet vergeten, want deze kunnen zich de komende maand zoet houden met twee hele leuke kindervoorstellingen: “Poppetje van Papier (4+)” en “Muizenhuis, Sam en Julia op Reis (3+).”

Maar ook in de maand juli zijn wij er nog steeds voor jullie! Met mooie optredens van Ayman Torres, de Neil Young Tribute Band, cabaret van Comedy Camper, Turks Volksmuziek met Saz en Sintiromanus, een Wildplukwandeling, een Summer Kick-off en Zomerweek voor onze kids en jongeren. En als afsluiter van deze maanden een Ook van Jou Buitenbioscoop voor iedereen!

Kortom, het worden speciale maanden bij Dakota met een gevarieerd live(stream) programma voor jong en oud! Escamp, kijken jullie ook mee?

Koop je livestream ticket via www.theaterdakota.nl. Reserveren is verplicht en kan alleen via onze website.


Het live(stream) programma van de maand juni en juli van Theater & Filmhuis Dakota is een samenwerking met de Gemeente Den Haag, Fonds voor Cultuurparticipatie en Fonds Podiumkunsten.