Vacature – Medewerker Planning & Organisatie

Theater & Filmhuis Dakota is het Cultuuranker van Escamp. Een plek waar kunst en cultuur van en voor iedereen is en verbinding centraal staat. Een bruisende plek waar elke dag iets te doen is. Je kan bij ons kijken naar theater en films, maar bijvoorbeeld ook zelf aan de slag in onze ArtLabs Beeldend, Dans en Theater.

Jij bent een held met computersystemen en draait je hand niet om voor een ingewikkelde planning? Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de roostering van onze 50 vrijwilligers en de planning en administratie van onze 7 ArtLabs.
Daarnaast ben je een spin in het web op ons kantoor: je neemt regelmatig de telefoon op, weet naar wie je mensen moet doorverwijzen en ondersteunt het Management Team en doet de planning van interne overleggen.

Kortom; jij hebt echt zin om in een afwisselende en uitdagende omgeving structuur aan te brengen en je kunt goed schakelen tussen verschillende opdrachten.

Lees HIER het functieprofiel en laat van je horen!

We zoeken iemand die bijdraagt aan de diversiteit van ons team en die woonachtig is in Den Haag.


HEB JE INTERESSE?
Stuur dan voor 2 mei 2021 je motivatiebrief van maximaal 1 A4 en een korte CV naar emilie@theaterdakota.nl.
Geef hierin duidelijk aan wat voor ervaring je hebt met bovengenoemde taken. Heb je vragen? Deze kun je per mail stellen aan Emilie Hoefnagels via emilie@theaterdakota.nl.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 11 mei 2021.

0,74 FTE/28 uur op basis van een 38 urige werkweek (3 dagen)
Inschaling schaal 6 (CAO Nederlandse Podia) tussen € 2274,20 – € 2858,92 (fulltime bruto) naar ervaring + leeftijd
Start met een jaarcontract met zicht op verlenging.