AUDITIE OPROEP VOOR DANSFILM!

Ben jij tussen 15-25 jr.? Hou jij van dans, zang, acteren of muziek? Wil jij je ervaring delen over social media of het internet? Speel dan mee in deze gloednieuwe film en geef je op voor de auditie van YOU.NG!

>>Voor meer informatie over de aanmelding van YOU.NG klik je HIER.

LET OP: de auditie vindt plaats op zaterdag 17 april van 14.00 – 18.00 uur.
Aanmelden voor de auditiedag van YOU.NG kan via het onderstaande formulier tot donderdag 15 april 2021.

EXTRA INFO OVER DE REPETITIES
De repetities zullen voornamelijk voor de examenperiode op dinsdagavond en zaterdagmiddag zijn. Afhankelijk van de samenstelling van de cast zal er voor iedereen een concreet repetitieschema komen. De opnameperiode is gepland na de examenperiode, tussen 7 en 20 juni. Dagen en tijden worden nader bepaald.