Je bent niet alleen. Theater & Filmhuis Dakota #OokvanJou #OokNu

Lief publiek,

Het leek even stil achter de schermen van Theater & Filmhuis Dakota, maar we zijn volop bezig! Dicht maar dapper, bedenken we samen met ons team, onze partners én buurtbewoners, mooie programma’s en activiteiten voor de komende tijd!

Na een succesvol online Krokus Kabaal (kinder kunst- en theaterfestival) en de digitale Vrouwen en Kruiden audiotour (die de hele maand maart gratis is te beluisteren is) gaan wij met frisse moed door!

En we hebben nog meer leuk nieuws, want vanaf maandag 8 maart is onze nieuwe campagne: #OokvanJou zichtbaar in ons stadsdeel!

In de campagne staat de Corona-actualiteit centraal; het thuiswerken, vinden van nieuwe hobby’s, bingen van series op Netflix, of het doen van workouts in huis en oneindig online shoppen. Ondanks dat wij nog steeds gesloten zijn, willen we jullie laten weten dat wij er nog steeds zijn voor jullie. Deze campagne is om jullie ook een hart onder de riem te steken <3

Het is een tijd waar er minder mogelijkheden zijn, maar tóch nog zoveel ontdekt kan worden. Hou daarom ook onze website en social media kanalen goed in de gaten, want daar zullen wij al het nieuws over aankomende (online) programma’s en activiteiten in een aangepaste setting delen.

Hou vol lieve mensen, we doen we dit samen! 

Ook wij houden goede moed en hopen jullie snel weer te mogen ontvangen in Dakota. 

Met vriendelijke groet, 

Team Theater & Filmhuis Dakota