Vacature – Coördinator Horeca Café ZUID57

Dakota is het Cultuuranker van Den Haag Zuid West. Het is een plek waar cultuur, verbinding en kunst centraal staan. We zijn een instelling die inclusie hoog in het vaandel heeft staan! We hebben onze eigen horecagelegenheid ‘Café ZUID57′. We zijn bijna dagelijks geopend voor buurtbewoners, huurders van het pand ZUID57 en natuurlijk voor onze eigen bezoekers. Wij worden ook de komende 4 jaar weer structureel gesteund door de Gemeente Den Haag.

Dakota is niet alleen een theater en filmzaal maar heeft ook diverse studio’s, vergaderzalen en ArtLabs. Naast het zelf organiseren van activiteiten verhuurt Dakota de ruimtes ook veelvuldig aan derden. De ene keer gaat het om een amateurvereniging die de zaal wil huren, de andere keer om een zakelijke partij die een conferentie bij ons wil houden en meerdere zalen nodig heeft. Kortom elke dag is anders en vraagt om veel flexibel denken.

In deze tijden is het uiteraard een uitdaging om horeca en verhuur opnieuw vorm te geven en hierin nieuwe verdienmodellen te bedenken en uit te voeren. Daarnaast is het stadsdeel waarin wij gevestigd zijn volop in ontwikkeling. Daarom zoeken wij iemand met ervaring, lef, creativiteit en veel energie!

Ben jij iemand die ervaring heeft in de Horeca en Verhuur, affiniteit heeft met de cultuursector en creatief bent in het bedenken van plannen hoe onze horeca en verhuur op een (nieuw) hoger plan te krijgen?

Kan jij bijdragen aan onze missie om Escamp gelukkiger te maken? Doordat je proactief werkt, goed communiceert bent en enthousiast een team mee kan nemen in veranderende tijden?

Lees dan HIER het functieprofiel en laat van je horen!

We zoeken iemand die bijdraagt aan de diversiteit van ons team en die woonachtig is in Den Haag.


HEB JE INTERESSE?
Stuur dan voor 15 maart 2021 je motivatiebrief van maximaal 1 A4 en een korte CV naar emilie@theaterdakota.nl. Geef hierin duidelijk aan hoeveel jaar je ervaring hebt in (leidinggevende) Horeca & Verhuur.

Heb je vragen? Deze kun je per mail stellen aan Emilie Hoefnagels via emilie@theaterdakota.nl.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 18 maart 2021.

0,8 FTE (4 dagen)
Geen 9 – 5 mentaliteit!
Inschaling schaal 7 (CAO Nederlandse Podia) tussen € 2906,06 – € 3241,43 (fulltime bruto) naar ervaring + leeftijd
Start met een jaarcontract met zicht op verlenging