Speurneuzen opgelet: doe mee met de toffe speurtocht van Dakota tijdens het Krokus Kabaal!

Ook al zijn de deuren van Dakota nog gesloten, toch valt er hier een hoop te ontdekken. Want de vrolijke monstertjes van het Krokus Kabaal hebben zich stiekem verstopt in Zuid 57! Zij hebben allemaal een eigen plekje gevonden rondom het gebouw en ze willen graag dat jij ze komt opzoeken! Dus trek je jas aan, doe je sjaal om en maak een speurtocht rondom ons gebouw. Weet jij ze alle 10 te vinden?
 
De Speurtocht 
Ontdek tijdens deze wandeling wat de monstertjes jou te vragen hebben. Verzamel alle woorden en opdrachten en je weet wat hun vraag is. Het leukste antwoord op de vraag wint een mooie prijs!
 
Win een leuke prijs! 
Haal je speurtocht op bij het startpunt en lever ‘m weer in de speciale brievenbus als je klaar bent. Na het Krokus Kabaal worden de winnaars bekend gemaakt via de website en Facebook van Theater & Filmhuis Dakota.


CULTUURANKERS  
Het Theater- en Kunstfestival Krokus Kabaal, is een samenwerking tussen de verschillende Cultuurankers in Den Haag. Met de term Cultuur Dichtbij verenigen de acht Cultuurankers in Den Haag zich. Ieder stadsdeel in Den Haag heeft een Cultuuranker. Bij de Cultuurankers kunnen bewoners genieten van (jeugd)theater, dans, film, literatuur, muziek of cabaret. En zo is cultuur in Den Haag altijd dichtbij. De acht Cultuurankers zijn: Laaktheater (Laakkwartier), theater De Vaillant (Schilderswijk), Theater De Nieuwe Regentes (Segbroek), Podium Noord (Haagse Hout), Theater & Filmhuis Dakota (Escamp), Bibliotheken Loosduinen en Nieuw Waldeck,Bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg en Muzee Scheveningen.


Krokus Kabaal 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur DichtbijJeugd VakantieloketGemeente Den HaagRabobank en VSB fonds.