Denk mee met Theater & Filmhuis Dakota!

Beste bezoeker, vriend en liefhebber van theater, 

Rode stoelen, een houten vloer, warme lampen en een luid applaus. 
Artiesten met een bezweet gezicht, hun armen in de lucht wijzend naar de techniek en elkaar.
Ze buigen.
We klappen nog harder.
Dan lopen wij langzaam, ritsend van de trappen af, naar de foyer. 
Geroezemoes, geuren van parfum, bitterballen en wijn – het was een mooie avond. 

Dicht, maar dapper! 
Al zijn de deuren enige tijd gesloten, achter de schermen houden wij moed en gaan we dapper door! Eind deze maand is het Kinder-Krokus Kabaal. Het wordt een online festival met veel toffe workshops zoals zang, dans en coole DIY’s! Ook zijn we bezig met een bijzondere wandeling in het Zuiderpark speciaal voor Vrouwendag en denken we aan de ouderen in ons stadsdeel. Hoe kunnen we elkaar toch blijven ontmoeten, verrijken en verrassen zonder samen te zijn?

Daarnaast kijken we ook vooruit. Naar een jaar waarin het theater weer mag draaien en we elkaar hopelijk weer mogen vasthouden.

Seizoen 21-22
Voor dit seizoen mogen wij weer mooie voorstellingen boeken. Muziek, cabaret, theater etc. – bijna alles is mogelijk. Uiteraard kunnen wij het e.e.a. bedenken, maar vinden wij het leuker als u met ons meedenkt. Wat spreekt u aan, wat wilt u horen, waar wordt u blij van! Graag horen wij uw mening en boeken we samen de mooiste voorstellingen voor dit seizoen!

Praktisch:  
U bent bekend met Theater & Filmhuis Dakota en heeft ons theater regelmatig bezocht. U denk graag mee voor uzelf, maar natuurlijk ook voor uw (buurt)genoten (jong & oud en van diverse culturele achtergronden).

Als programmeur van het theater zal ik een voorselectie maken. Ik deel met u een selectie van voorstellingen en wij plannen een moment om hier samen of in de groep over te praten. U mag een voorkeur aangeven voor: cabaret, theater, muziek, jeugd, senioren. Natuurlijk staan wij ook open voor suggesties van uw kant.  

Heeft u ook weer zo’n zin in het theater? Denk dan mee met ons en stuur een bericht naar sara@theaterdakota.nl.

Laten we samen vooruitkijken. Nu nog even op papier, straks LIVE in het theater!  

Hartelijke groet,  

Sara