WINACTIE: wij geven 3 tickets weg voor Podiumkids Thuis!

In samenwerking met het gloednieuwe en toffe online platform Podiumkids Thuis mogen wij 3 tickets weggeven voor een voorstelling naar keuze!

Nu de lockdown is verlengd, de scholen nog steeds dichtzijn, biedt Podiumkids Thuis verantwoorde schermtijd voor onze homeschoolers – de ideale afwisseling als je het ons vraagt!

Wil jij kans maken op 1 van de tickets? Vertel ons in de comments van ons Facebook bericht dat je meedoet en waarom je theater & film of ons 😉 ook zo mist.

De winnaars worden maandag 18 januari 2021 bekendgemaakt via onze pagina.

Heel veel succes!


OVER PODIUMKIDS THUIS
Het online platform Podiumkids Thuis, waarop 17 professionele jeugdgezelschappen hun digitale registraties bundelen, trok honderden kijkers in de kerstvakantie. Familievoorstellingen voor 3+ tot en met 10+ kunnen on demand thuis bekeken worden. Ook nu de scholen tot in ieder geval 25 januari dicht zijn is het een ideale afwisseling voor thuisscholende ouders en kinderen: verantwoorde schermtijd en een uurtje theaterkunst op het programma.

Vanaf woensdag 13 januari staan er vijf nieuwe voorstellingen op Podiumkids Thuis. De 17 gezelschappen hebben hun tournees moeten stilleggen tot 9 februari, premières en producties moeten annuleren. Door de enorme ophoping in de programmering van veel theaters, lukt het vaak niet meer om voorstellingen te verplaatsen. Met Podiumkids Thuis bereiken zij toch het kinderpubliek.

Geniet samen met je hele familie van de leukste, grappigste en mooiste online dans-, zang-, en muziekvoorstellingen!

Lees HIER meer over Podiumkids Thuis!